Дріжджові пиріжки з картоплею смажені на сковорідці

Скажіть, коли востаннє ви смакували домашніми пиріжками з картоплею?  Давненько?  Пропоную це негайно виправити та приготувати смажені пиріжки на сковороді.  Дріжджове тісто у цьому рецепті готується досить просто, а інгредієнти для пиріжків є досить бюджетними. Продовжувати читання Дріжджові пиріжки з картоплею смажені на сковорідці

Італійське торт-морозиво Семіфредо з карамельним топінгом і праліне

Кожному варто хоча б один раз у житті спробувати смачне італійське торт-морозиво Семіфредо (що значить “напівхолодне”, тобто заморожувати його не потрібно). Ця стаття – це унікальна можливість навчитися готувати його власноручно. Продовжувати читання Італійське торт-морозиво Семіфредо з карамельним топінгом і праліне

Проста і смачна домашня паска з родзинками на молоці

Зазвичай, світле Христове Воскресіння зустрічають сімейним колом. Всі розговляються домашніми смаколиками після тривалого посту. І кожен погодиться, що немає нічого смачнішого домашньої паски. Сподіваюся, що цей простий рецепт паски з родзинками, Продовжувати читання Проста і смачна домашня паска з родзинками на молоці

Полуничний мусовий торт з горіховою карамеллю і велюром

Запропонований сьогодні до приготування полуничний мусовий торт має неповторно смачне поєднання горіхів з карамеллю, відмінно підкреслених кислинкою полуничного компоте. І всі ці ласощі об’єднані ніжною легкістю ванільного мусу. Продовжувати читання Полуничний мусовий торт з горіховою карамеллю і велюром

Масляний бісквіт з солоною карамеллю – високий та смачний

Дуже виражений карамельний смак має цей масляний бісквіт з солоною карамеллю. Його дуже просто готувати і легко використовувати для виготовлення різних домашніх тортів, тому, що він відмінно поєднується з будь-яким видом крему. На цей раз, з такого пишного бісквіту я буду робити новорічний торт під назвою Свічка. Продовжувати читання Масляний бісквіт з солоною карамеллю – високий та смачний

Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта

Якщо в морозилці є такі заготовки як грушеве компоте на солоній карамелі та бісквітні коржі, то поєднати їх з улюбленим кремом та отримати смачний домашній торт не складе ніяких труднощів. Продовжувати читання Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта

Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок

Крем є основоположною частиною торта, так як від нього залежить і смак, і оформлення всього десерту. Запропонований сьогодні карамельний крем з маскарпоне і вершками має дуже ніжну і приємну на смак текстуру. Продовжувати читання Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок

Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної

Сьогодні буду робити смачні домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками своїми руками. На мій смак, гіркий шоколад чудово поєднується з полуничною і карамельної начинками. Продовжувати читання Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної