Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом

Сьогодні розкажу про найсмачніший домашній торт Тірамісу з маскарпоне.  Особливість саме цього десерту в тому, що ніжний вершковий крем зроблено не просто з цукром, а з використанням італійської меренги. Цей рецепт я запозичила у П’єра Ерме. Якщо дотримуватися його рекомендацій, то торт Тірамісу з желатином і в домашніх умовах  виходить такий саме смачний, як і у цього відомого кулінара. Продовжувати читання Торт Тірамісу з желатином від П’єра Ерме – вершковий крем з маскарпоне, італійською меренгою і тертим шоколадом

Ванільний торт Ніжність – шоколадний бісквіт і вершковий крем з маскарпоне

П’янкий ванільний аромат просто огортає собою весь будинок, поки готуєш цей ніжний ванільний торт Ніжність. У цьому рецепті на вас чекає ідеальне поєднання шоколадного бісквіта, полуничного та вершкового кремів. Це тріо прекрасно доповнюють один одного та шикарно поєднуються в одному десерті. Продовжувати читання Ванільний торт Ніжність – шоколадний бісквіт і вершковий крем з маскарпоне

Бісквітний рулет Червоний оксамит – з кремом маскарпоне і ягідно-фруктовим просоченням

Сьогодні вирішила спекти дуже смачний та вишуканий бісквітний рулет Червоний оксамит. Начинка – карамельний вершковий кремом з маскарпоне з тонким відтінком кави. Крім того, бісквітний корж має кисленьке фруктово-ягідне просочення, зроблене з яблук і журавлини. Таке просочення для бісквітів прекрасно гармонує з усіма складовими десерту і тонко підкреслює його смакові якості. Продовжувати читання Бісквітний рулет Червоний оксамит – з кремом маскарпоне і ягідно-фруктовим просоченням

Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць

Запропонований сьогодні кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків готується без яєць. Він відмінно підходить для наповнення не тільки торта Тірамісу, але і для будь-якого бісквітного торта та десертів. Зауважу, що його приготуванням потребує вашої уваги. Якщо шоколад і каву недостатньо охолодити, то крем попливе, вийде рідким і відновити його вже не буде можливості. Щоб вершково-шоколадний крем для Тірамісу з маскарпоне та кави вийшов достатньо густим, потрібно точно слідувати покроково викладеним в фото-рецепті рекомендаціям. Творіть не поспішаючи і насолоджуйтеся як процесом, так і результатом. Продовжувати читання Кавово-шоколадний крем із маскарпоне і вершків – вершковий крем для Тірамісу без яєць

Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок

Крем є основоположною частиною торта, так як від нього залежить і смак, і оформлення всього десерту. Запропонований сьогодні карамельний крем з маскарпоне і вершками має дуже ніжну і приємну на смак текстуру. Продовжувати читання Карамельний крем з маскарпоне і вершками – для торта та тістечок