Ванільний бісквіт на олії та окропі чи то шифоновий бісквіт на окропі

Відмінна основа для смачного торта – ніжний та повітряний білий ванільний бісквіт. Достатньо здобрити коржі збитими вершками або іншим улюбленим кремом, додати шматочки фруктів чи горіхи – і такий домашній торт здатний задовольнити смаки самих вибагливих гурманів. Продовжувати читання Ванільний бісквіт на олії та окропі чи то шифоновий бісквіт на окропі

Масляний бісквіт на жовтках, що виходить завжди – простий та смачний

Частенько буває так, що для приготування якоїсь страви ви використали тільки білки, а жовтки залишаються в якості “бонусу”. Зберігати їх довго не можна. Тому, є два варіанти їх правильної «утилізації»: підсмажити омлет або спекти бісквіт. Про другий варіанті я сьогодні і хочу розповісти. Насичено-жовтий, смачний та простий у приготуванні масляний бісквіт на жовтках – відмінна основа для тортів типу Пташине молоко. Також, такий смачний і ніжний бісквіт на жовтках та вершковому маслі, який завжди виходить, можна використовувати в якості основи для желейних та муссових тортів або як коржі в смачних багатошарових бісквітних десертах. Продовжувати читання Масляний бісквіт на жовтках, що виходить завжди – простий та смачний

Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем

Ніжний і повітряний масляний бісквіт на жовтках з мигдальним борошном готується простіше, ніж ви можете собі уявити. Такий домашній бісквіт для торта відносять до категорії, що зветься бісквіт Женуаз (Génoise).  Він виходить дуже смачний і, завдяки наявності вершкового масла, злегка вологий, завдяки чому порадує вас найніжнішою текстурою і легким горіховим присмаком. Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі просто ідеально підходить в якості коржа для мусових тортів. Продовжувати читання Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем

Масляний бісквіт з солоною карамеллю – високий та смачний

Дуже виражений карамельний смак має цей масляний бісквіт з солоною карамеллю. Його дуже просто готувати і легко використовувати для виготовлення різних домашніх тортів, тому, що він відмінно поєднується з будь-яким видом крему. На цей раз, з такого пишного бісквіту я буду робити новорічний торт під назвою Свічка. Продовжувати читання Масляний бісквіт з солоною карамеллю – високий та смачний

Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Якщо у вас не завжди виходять бісквіти пишні та високі, погано тримають форму і опадають, тоді цей рецепт бісквіта Женуаз те, що вам потрібно. Такий бісквіт на маслі відомий у світі ще і під назвою генуезький бісквіт. Я докладно розповім і покажу на покроково зроблених фото, як правильно приготувати такий смачний та пишний бісквітний корж. Він ідеально тримає форму після випічки і ніколи не осідає. Головне – не заварити яйця на водяній бані при замішуванні тіста. ? Сьогоднішній рецепт про те, як спекти масляний бісквіт Женуаз з какао легко та правильно. Продовжувати читання Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Шифоновий бісквіт на олії та молоці – високий, повітряний і ніжний

Сьогодні розкажу як спекти ніжний шифоновий бісквіт на олії та молоці (англ. Chiffon cake). Його ще називають молочний бісквіт. Щоб корж вийшов повітряним і пишним, потрібно правильно підготувати і збити всі інгредієнти. Це найголовніша частина в приготуванні тіста. Продовжувати читання Шифоновий бісквіт на олії та молоці – високий, повітряний і ніжний

Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз

Правильно приготовлений бісквіт – це запорука успішно виконаного торта. Якщо бісквітні коржі виходять сухими і щільними, то ніякий крем, яким би він смачним і чудовим не був, не врятує кінцевий результат. Продовжувати читання Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз