Карамелізовані груші в сиропі половинками – десерт та фруктовий прошарок для торта

Ви любите експериментувати зі смаками і текстурою своїх десертів? Особисто я – дуже люблю. І зараз хочу поділиться з вами ідеєю, як перетворити звичайну грушу (можна навіть тверду і недозрілу) у найсмачніший десерт та делікатес. Таку карамельну грушу можна використовувати для прошарку тортів або приготування десертів. Продовжувати читання Карамелізовані груші в сиропі половинками – десерт та фруктовий прошарок для торта

Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта

Якщо в морозилці є такі заготовки як грушеве компоте на солоній карамелі та бісквітні коржі, то поєднати їх з улюбленим кремом та отримати смачний домашній торт не складе ніяких труднощів. Продовжувати читання Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта