Домашня солона карамель для торта та смачний карамельний соус для десертів

М’яка солона карамель використовується кондитерами не тільки як топінг для прикраси і оформлення різноманітних десертів і тортів, але і для приготуванні найрізноманітніших ласощів. Адже, вона гармонійно доповнює солодку випічку в якості карамельної начинки . Продовжувати читання Домашня солона карамель для торта та смачний карамельний соус для десертів

Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта

Якщо в морозилці є такі заготовки як грушеве компоте на солоній карамелі та бісквітні коржі, то поєднати їх з улюбленим кремом та отримати смачний домашній торт не складе ніяких труднощів. Продовжувати читання Грушеве компоте на солоній карамелі – желейно-грушевий прошарок для торта

Яблучно-персикове компоте – фруктово-желейна начинка для торта

Якщо в будь-який солодкий торт додати частинку кисло-солодкої начинки, то вона підкреслить смак і виокремить основні складові, що були використані при виготовленні десерту. Продовжувати читання Яблучно-персикове компоте – фруктово-желейна начинка для торта