Як ви знаєте, я дуже полюбляю кулінарні експерименти і постійно пробую щось нове. Ось і зараз я дуже хочу поділитися з читачами фото-рецептом шоколадного домашнього морозива без яєць. Продовжувати читання Арахісово-шоколадне домашнє морозиво без яєць
Інгредієнт рецептів: Чорний шоколад
Італійський пиріг Зебра на пісочній основі
Чудовий двоколірний пиріг Зебра на пісочній основі – це відмінна італійська страва, яка стане смачним доповненням до чашки чаю або кави з друзями. Продовжувати читання Італійський пиріг Зебра на пісочній основі
Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині
Тістечко Шоколадний фондан – це французький десерт з рідкою серединою. Його назва у перекладі означає “шоколад, який тане”. Вважається, що це десерт із капризним характером, а отже, його необхідно правильно випікати. Серединка готового кексу повинна залишитися рідкою, а ніжне бісквітне тісто – пропектися та стати хрустким. Продовжувати читання Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині
Домашні цукерки трюфелі з шоколаду з вівсяним праліне
Сьогодні я вирішила пригостити рідних домашніми солодощами, а отже пропоную і вам приєднатись до мене та приготувати разом зі мною шоколадні цукерки трюфелі з вівсяним праліне.
Продовжувати читання Домашні цукерки трюфелі з шоколаду з вівсяним праліне
Двоколірна сирна паска без яєць Зебра, з вершками і шоколадом
З давніх-давен на Русі було прийнято на Великдень не тільки випікати пухкі та ситні здобні паски, але й готувати сирну паску. Сьогодні я хочу розповісти кулінаркам, як приготувати дуже смачну, ніжну і симпатичну двоколірну сиру паску з сиру без яєць, але з вершками і шоколадом двох видів. Продовжувати читання Двоколірна сирна паска без яєць Зебра, з вершками і шоколадом
Шоколадні цукерки трюфель з різним топінгом – смачні домашні цукерки
Сьогодні я вирішила приготувати справжнісінькі шоколадні цукерки трюфель на своїй кухні. Результат виявився більш ніж просто смачно. 🙂 Продовжувати читання Шоколадні цукерки трюфель з різним топінгом – смачні домашні цукерки