Домашній житній хліб на меду, з коріандром і насінням кунжуту, спечений в духовці

Житній хліб з медом, коріандром, насінням кунжуту – ароматна випічка з хрусткою скоринкою. Продовжувати читання Домашній житній хліб на меду, з коріандром і насінням кунжуту, спечений в духовці

Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Дуже добре, коли господиня вміє самостійно пекти корисні дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна. Таку випічку, посипану кунжутом і насінинами, можна куштувати як перекус між сніданком, обідом і вечерею. Продовжувати читання Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Хліб без дріжджів і закваски на кефірі, спечений в духовці – пшенично-житній, домашній, простий рецепт з фото

Існує багато суперечливих думок про шкоду та користь дріжджового хліба для людського організму. Для себе я давно вирішила, що для своєї сім’ї буду випікати поживний та корисний хліб. Рецептів такого хліба безліч, та я хотіла знайти простий рецепт хліба без дріжджів та закваски. Одного разу випадково почула по веда-радіо рецепт, як випікати хліб на кефірі, без дріжджів. І, звичайно, спробувала спекти за порадою. Вся сім’я була в захваті. Тепер я постійно випікаю хліб на кефірі і пропоную Вам рецепт чудового домашнього хліба.

Продовжувати читання Хліб без дріжджів і закваски на кефірі, спечений в духовці – пшенично-житній, домашній, простий рецепт з фото

Весняне обрядове печиво тетерки на закликання весни – ласощі, забава, оберіг

21 березня – день весняного рівнодення. І саме в цей день прийнято робити обрядове печиво в формі символів. Воно закликає весну та щастя в дім.
Продовжувати читання Весняне обрядове печиво тетерки на закликання весни – ласощі, забава, оберіг

Домашній бездріжджовий хліб з кунжутом, гарбузовим насінням та прянощами

Бездріжджовий хліб з кунжутом та насінням гарбуза – це дуже корисна випічка, яка ще і чудово смакує. Продовжувати читання Домашній бездріжджовий хліб з кунжутом, гарбузовим насінням та прянощами

Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Далеко не таємниця, що домашній хліб набагато корисніший. Тільки з чисто пшеничного борошна, навряд чи, такий вдасться спекти. Пропоную навчитися робити справжній домашній хліб, від якого не постраждає фігура. Найбільш приємною новиною буде те, що такий хліб не потрібно замішувати та випікати у духовці. За вас все зробить хлібопічка! Продовжувати читання Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Медове заварне тісто для імбирних пряників і пряникових будиночок – секрети приготування

Щоб зробити смачні пряникові будиночки на Різдво чи Новий рік або просто побалувати рідних імбирними пряниками, необхідно правильно зробити заварне тісто на меду. Правильне медове заварне тісто для імбирних пряників – саме тонкощам та кулінарним секретам  його приготування я сьогодні і присвячую цей рецепт.
Продовжувати читання Медове заварне тісто для імбирних пряників і пряникових будиночок – секрети приготування