Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель

Під час перегляду улюблених кулінарних передач я записала цей рецепт приготування цікавого варіанту великодньої випічки без дріжджів. Пізніше приготувала кекс відповідно до свого смаку та можливостей. Продовжувати читання Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель

Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Цю дивовижну випічку я почастувала вперше, у подруги, коли вона привезла з поїздки в Італію паску панеттоне. Панеттоне — це традиційний італійський кекс, у якому повітряне тісто поєднується з ароматним мигдалем, цукатами, родзинками та горішками. Тоді ще я подумала, що такої смакоти я ніколи не зумію спекти, тому й не пробувала випікати. Продовжувати читання Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці

Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт

Усім тим, кому небайдуже здорове харчування чи зроблені власноруч корисні десерти може сподобатися рецепт приготування медових гарбузових скибочок. Духмяний та пряний, просочений медом та ароматом спецій, з сухофруктами – такий гарбуз запечений в духовці шматочками дуже корисний і дорослим, і дітям, і літнім людям. Гарбузовий десерт можна вживати без побоювання поправитися, адже калорійність його дуже низька. Продовжувати читання Гарбуз запечений в духовці шматочками з сухофруктами і спеціями – смачний медовий десерт

Смачний імбирний кекс із медом у духовці

З нагоди якого-небудь свята присутніх за столом можна здивувати пряним і солодким імбирним кексом із медом і журавлиною. Для приготування такої випічки знадобиться досить небагато часу. Продовжувати читання Смачний імбирний кекс із медом у духовці

Домашній шоколадний кекс з журавлиною в духовці

Ароматний шоколадний кекс з журавлиною порадує своєю красою та дивовижним смаком усіх любителів солодкого. Продовжувати читання Домашній шоколадний кекс з журавлиною в духовці

Густе фруктово-ягідне просочення для бісквіта і рулета

Сьогодні буду готувати про запас кисленьке просочення для коржів, яке чудово відтіняє солодкий смак десертів. Таке просте і смачне фруктово-ягідне просочення для бісквіта і рулета добре і довго зберігається. Його дуже зручно мати під рукою в готовому вигляді в потрібний момент. Продовжувати читання Густе фруктово-ягідне просочення для бісквіта і рулета

Маково-сирна запіканка з крохмалем на збитих білках

Запропонована в цьому рецепті ніжна і дуже смачна сирна запіканка з крохмалем, маком та журавлиною урізноманітнить чаювання, солодкий стіл та святкове застілля. Продовжувати читання Маково-сирна запіканка з крохмалем на збитих білках