Скумбрія в духовці з лимоном і помідором шматочками – смачно і просто

Сьогодні хочу поділитися з вами дуже простим способом приготування апетитної риби у фользі. Незважаючи на простоту рецепта, скумбрія в духовці з лимоном і помідором виходить ароматною, дуже смачною і ніжною. Продовжувати читання Скумбрія в духовці з лимоном і помідором шматочками – смачно і просто

Густа м’ясна підлива зі свинини з томатною пастою – до макаронів, картоплі та інших гарнірів

Такий сорт м’яса як свинина – частий і необхідний гастрономічний продукт на кухні у багатьох господинь. Відмінні кухарські і смакові якості дозволяють робити з неї безліч різноманітних страв, серед яких зустрічаються і наваристі супи, і ситні другі страви, і закуски, і навіть випічка. Продовжувати читання Густа м’ясна підлива зі свинини з томатною пастою – до макаронів, картоплі та інших гарнірів

Цибулева ікра – бюджетна та смачна закуска та доповнення до вареників

Цю смачнющу закуску у нас у сім’ї називають по різному: цибульна, цибульова чи то цибулева ікра.  Не знаю який варіант назви цієї страви вам прийдеться до смаку, але, в разу якщо ви фанат жареної цибулі, то ця бюджетна та проста у приготуванні ікра із цибулі вам точно сподобається. Продовжувати читання Цибулева ікра – бюджетна та смачна закуска та доповнення до вареників

Вареники з сирою картоплею і цибулею – дуже смачні та незвичні

Милі господині, пропоную вам урізноманітнити своє меню і приготувати неймовірно смачні вареники з сирою картоплею і цибулею. З такою незвичною, для багатьох, начинкою, класичне блюдо набуває нового звучання і, може бути саме через новизну смаку, стає ще більш смачним. ? Продовжувати читання Вареники з сирою картоплею і цибулею – дуже смачні та незвичні

Смачні вареники з картоплею та грибами

Мої домочадці настільки люблять наші українські вареники, що можуть їсти їх хоч кожен день. Тому, я маю велику практику у їх приготуванні.  🙂 Сьогодні я охоче поділюся своїм улюбленим рецептом. Презентую – мої домашні  вареники з картоплею та грибами. Продовжувати читання Смачні вареники з картоплею та грибами

Японський омлет або яєчні млинці – сніданок нашвидкуруч

Омлет з шматком теплого хліба, підсмаженого в тостері, це, чи не класика сучасного сніданку. Продовжувати читання Японський омлет або яєчні млинці – сніданок нашвидкуруч