Смачні слойки з сиром з готового листкового тіста

Слойки з сиром – це дуже смачна страва, яку можна неймовірно швидко приготувати, якщо взяти готове листкове тісто. Продовжувати читання Смачні слойки з сиром з готового листкового тіста

Повітряні дріжджові пиріжки з повидлом в духовці

Ви давно хотіли приготувати рум’яні домашні пиріжки з повидлом та не мали рецепту?  Проблему вирішено!  Пропоную вам детальний фоторецепт пухкеньких смачних пиріжків, спечених у духовці. Продовжувати читання Повітряні дріжджові пиріжки з повидлом в духовці

Смачні пампушки з маком та щавлем у духовці

Ця стаття розвіє всі уявлення про те, що пиріжки зі щавлем можна пекти лише в літню пору. Це зовсім не так. По-перше, щавель можна виростити на підвіконні. А по-друге, він завжди продається у свіжому вигляді в магазині. Продовжувати читання Смачні пампушки з маком та щавлем у духовці

Смачні слойки з готового листкового тіста з начинкою з курки

Сьогодні будемо готувати ніжні слойки з готового листкового тіста та з соковитою начинкою з курячого м’яса. Я навіть назву їм дала: смачно, швидко — для ледачих! Продовжувати читання Смачні слойки з готового листкового тіста з начинкою з курки

Сосиски в дріжджовому тісті в духовці

З приготуванням в домашніх умовах універсальної, швидкої та смачної страви — сосиски у тісті легко зможе справитися кожна господиня. Потрібно всього два компоненти: сосиски та дріжджове тісто. Ці продукти легко можна купити. Та я хочу запропонувати інший варіант. Продовжувати читання Сосиски в дріжджовому тісті в духовці

Домашні пиріжки з капустою у духовці

Мабуть, нема такої сім’ї, яка не любить смакувати свіжими, ароматними домашніми пиріжками, а начинка зі смачної та корисної капусти подобається і дорослим і дітлахам.
Продовжувати читання Домашні пиріжки з капустою у духовці

Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею