Кожній господині слід поповнити свою скарбничку капустяних салатів ще одним простим і смачним рецептом з ніжної китайської капусти. Салат з пекінської капусти в цьому випадку пропонується доповнити червоним болгарським перцем, консервованою кукурудзою та копченою ковбасою. Всі компоненти вдало поєднує найвідоміший соус – майонез. Рецепт крок за кроком ілюстрований фото, які неодмінно стануть в пригоді.
Інгредієнти: Болгарський перець, Зелена цибуля, Ковбаса, Консервована кукурудза, Кріп, Майонез, Пекінська капуста, Перець болгарський, Сіль, Яйце, Яйця
Складники:
- 200 грамів китайської капусти;
- половинка болгарського перцю;
- 2 курячі яйця;
- 150 грамів копченої ковбаси;
- пів банки (425 грамів) консервованої кукурудзи;
- зелень цибулі;
- кріп;
- майонез;
- сіль.
Як приготувати салат з пекінської капусти з кукурудзою та ковбасою
З капустяного качана необхідно зрізати потрібну кількість листя та нарізати його смужками. Товстішу частину листків можна подрібнити трохи більше. Хоча, це не обов’язково. Декому, навпаки, подобається їх хрустка структура.
За цей час варто два курячих яйця відварити протягом 10 хвилин і остудити їх у крижаній воді. Після цього, почистити й нарізати на великі кубики.
Половинку червоного болгарського перцю необхідно подрібнити смужками завдовжки 1,5-2 см й вкинути їх в миску до салату.
150 грамів копченої ковбаски слід нарізати соломинками. Якщо така нарізка не до вподоби, то можна й кубиками.
Потім, треба додати консервовану кукурудзу в зернах.
Зелень цибулі та кріп необхідно помити під краном і струсити з них зайву вологу. Цибулю потрібно нарізати на коліщатка, а кріп дрібними смужками.
Перемішавши всі складники, видно який дуже яскравий і красивий простий в приготуванні салат з пекінської капусти.
Потім, слід додати сіль за смаком і майонез.
Смак соковитого, смачного й поживного салату з пекінської капусти з кукурудзою, ковбасою та перцем, заправлений свіжим домашнім майонезом, не може не сподобатися.
Ті, хто обожнюють китайську капусту не зможуть відмовитись від: