Прихід літа дарує господиням унікальну можливість урізноманітнити повсякденне меню свіжими сезонними овочами та готувати з них всілякі смачні страви. Я сповна користуюся такою нагодою, щоб почастувати рідних овочевими салатами. Тож, сьогодні розповім про дуже корисний та смачний овочевий салат з пекінською капустою зі сметаною. Продовжувати читання Овочевий салат з пекінською капустою зі сметаною – простий і смачний
Інгредієнт рецептів: Перець болгарський
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца – це вже давно улюблена страва не лише італійців, а більшості жителів світу. Існує маса варіантів приготування піци в домашніх умовах. Ось один з них – з беконом, помідорами та солодким болгарським перцем на основі готового (магазинного) бездріжджового листкового тіста.
Продовжувати читання Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Салат з пекінської капусти з кукурудзою, ковбасою та перцем
Кожній господині слід поповнити свою скарбничку капустяних салатів ще одним простим і смачним рецептом з ніжної китайської капусти. Салат з пекінської капусти в цьому випадку пропонується доповнити червоним болгарським перцем, консервованою кукурудзою та копченою ковбасою. Продовжувати читання Салат з пекінської капусти з кукурудзою, ковбасою та перцем
Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Нирки свинячі – це не найпопулярніший субпродукт. Тому що, їх потрібно довго готувати, враховуючи всі моменти оброблювання: вимочування, промивання та багаторазове варіння. Продовжувати читання Нирки свинячі тушковані в пряному східному соусі
Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти
Сьогодні хочу познайомити вас із дуже корисним селеровим супом, що є основною стравою вельми ефективної та популярної у всьому світі Боннської дієти. Цей овочевий дієтичний суп з селерою інколи називають просто овочевим або цибульним, а ще – жироспалюючим.
Продовжувати читання Дієтичний суп з селерою та овочами – смачний жироспалюючий суп для Боннської дієти
Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами
У цьому рецепті розповім як камбалу, в будь-якому випадку смачну та ароматну рибку, приготувати нетрадиційно. Тобто, у нас буде не класична камбала смажена на сковороді або запечена в духовці. Продовжувати читання Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами
Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок
На мою думку, популярну нині по всьому світу піцу вперше приготував зовсім не шеф-кухар ресторану, а яка-небудь скупа італійська господиня, що звикла нічого не викидати з холодильника і використовувати наявні продукти до останньої крихти.
Продовжувати читання Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок