Ніжний і соковитий салат з пекінської капусти – це те, що треба, аби укріпити імунітет, наситити організм вітамінами, при цьому не вживаючи зайвих калорій. Пропонуємо вам дуже простий рецепт з капусти, перцю та помідорів.
Інгредієнти: Болгарський перець, Зелена цибуля, Кріп, Майонез, Пекінська капуста, Помідори, Сіль
Для приготування треба взяти:
- капуста пекінська – 200 грамів;
- перець болгарський – 100 грамів;
- помідори – 150 грамів;
- цибуля зелена – 20 грамів;
- кріп свіжий – пучок;
- майонез;
- сіль.
Як приготувати салат з пекінської капусти з перцем і помідорами
Візьміть капусту, відділіть від неї стільки листочків, скільки вам треба і дрібно поріжте соломкою. Чим товстіші листи – тим дрібніше їх треба різати.
Візьміть половинку болгарського перцю, почистіть від насіння та наріжте соломкою. Можна брати перці іншого кольору, але тоді салат вийде не таким гарним.
Також візьміть великий помідор, виріжте плодоніжку, поріжте великими кубикам і додайте до капусти та перцю.
Після цього візьміть пір’я цибулі, промийте і поріжте маленькими кружальцями.
Також промийте і дрібно поріжте кріп.
Додайте зелень до салату та ретельно перемішайте.
Лишилося додати за смаком сіль та майонез. Майонез беріть низькокалорійний, аби салат не нашкодив вашій фігурі.
Все, можна розкладати салат в тарілки та подавати до столу.
До речі, такий салат можна використовувати як основу та додавати інші інгредієнти. Наприклад, чудово смакує салат з шинкою і зеленим горошком або з куркою і консервованою кукурудзою. Тому обирайте той варіант, який вам подобається та їжте страви, сповнені вітамінами.