Пропонуємо вам м’ясний суп з фаршем і галушками з борошна і яйця. Це проста страва, яку можна приготувати досить швидко і смачно.
Інгредієнти: Борошно, Вода, Зелень, Картопля, Морква, Рослинна олія, Сіль, Томатна паста, Фарш м'ясний, Цибуля, Яйце
Як зробити суп з фаршу з галушками
Спочатку підготуйте овочі. Одну середню цибулину і моркву почистіть. Цибулю поріжте кубиками, а моркву потріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на олії до золотої скоринки.
Далі візьміть 200 грамів фаршу. Якщо він заморожений, то треба розморозити спочатку в основному відділенні, а потім при кімнатній температурі.
Додайте фарш до овочевої засмажки.
Смажте м’ясо, аж доки воно не стане світлим.
Наберіть в каструлю 1,5 літра води, доведіть до кипіння і пересипте туди овочі з фаршем та смажте 5 хвилин.
2 середні картоплини почистіть та поріжте кубиками або шматочками.
Додайте картоплю до страви.
Через 10 хвилин додайте 2 столові ложки томатного соусу і сіль.
Тим часом приготуйте тісто для галушок. Для цього в невеликій тарілці змішайте 1 яйце, 2 столові ложки борошна (з невеликою гіркою) і дрібку солі.
Перемішайте тісто, щоб воно виглядало, як сметана.
Як тільки картопля стане м’якою, викладіть галушки. Для цього візміть чайну ложку, занурте в бульйон, зачерпніть тісто, акуратно струсіть та закладіть таким чином галушки по всій поверхні.
Варіть суп ще 2 хвилини і можете вимикати.
При подачі посипте суп зеленню.
Смачного!