М’ясний суп з фаршем і галушками

Пропонуємо вам м’ясний суп з фаршем і галушками з борошна і яйця. Це проста страва, яку можна приготувати досить швидко і смачно.

Як зробити суп з фаршу з галушками

Спочатку підготуйте овочі. Одну середню цибулину і моркву почистіть.  Цибулю поріжте кубиками, а моркву потріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на олії до золотої скоринки.

Суп з фаршем і галушками

Далі візьміть 200 грамів фаршу. Якщо він заморожений, то треба розморозити спочатку в основному відділенні, а потім при кімнатній температурі.

Суп з фаршем і галушками

Додайте фарш до овочевої засмажки.

Суп з фаршем і галушками

Смажте м’ясо, аж доки воно не стане світлим.

Суп з фаршем і галушками

Наберіть в каструлю 1,5 літра води, доведіть до кипіння і пересипте туди овочі з фаршем та смажте 5 хвилин.

Суп з фаршем і галушками

2 середні картоплини почистіть та поріжте кубиками або шматочками.

Суп з фаршем і галушками

Додайте картоплю до страви.

Суп з фаршем і галушками

Через 10 хвилин додайте 2 столові ложки томатного соусу і сіль.

Суп з фаршем і галушками

Тим часом приготуйте тісто для галушок. Для цього в невеликій тарілці змішайте 1 яйце, 2 столові ложки борошна (з невеликою гіркою) і дрібку солі.

Суп з фаршем і галушками

Перемішайте тісто, щоб воно виглядало, як сметана.

Суп з фаршем і галушками

Як тільки картопля стане м’якою, викладіть галушки. Для цього візміть чайну ложку, занурте в бульйон, зачерпніть тісто, акуратно струсіть та закладіть таким чином галушки по всій поверхні.

Суп з фаршем і галушками

Варіть суп ще 2 хвилини і можете вимикати.

Суп з фаршем і галушками

При подачі посипте суп зеленню.

Суп з фаршем і галушками

Смачного!