Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Наваристий і ароматний домашній суп на свинячому бульйоні з галушками – це чудова перша страва, якою залюбки смакують дорослі та дітлахи. Для того щоб його приготувати, варто лише мати бажання, а якісь особливі навички в цій справі не потрібні.  Продовжувати читання Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

В дагестанській національній кухні, як і в кухні інших народів Кавказа, є ситна та смачна страва – халтама. Вона представляє собою кукурудзяні галушки, зварені на запашному бульйоні з баранини. Подається на стіл страва з відвареним баранячим м’ясом і бульйоном. Така собі оригінальна перша страва. Нажаль, я не мала в наявності кукурудзяного борошна, тому приготувала галушки на традиційному пшеничному. Продовжувати читання Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

Суп з галушками і куркою – як зробити галушки для супу

Смачний легкий суп з галушками чудово доповнить обіднє меню будь-якої сім’ї. Гарний бульйон простіше зварити на курячих шийках або потрошках. Це найдешевший варіант, з чудовим результатом. але Продовжувати читання Суп з галушками і куркою – як зробити галушки для супу

Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи

Смачний суп з галушками можна приготувати за різними рецептами. Ми пропонуємо приготувати одну з перших страв румунської кухні: дієтичний, ситний і ніжний курячий суп з рисовими галушками. Рецепт цієї страви дуже простий.

Продовжувати читання Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи