Як маринувати м’ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м’яса зайця з квасолею, морквою і цибулею

М’ясо дикого зайця (власне, як і будь-яку дичину) потрібно маринувати перед приготуванням для того, щоб готове м’ясо було м’яким. Продовжувати читання Як маринувати м’ясо дикого зайця в маринаді з кефіру і приготувати рагу з м’яса зайця з квасолею, морквою і цибулею

Дикий заєць в духовці, запечений з картоплею і гарбузом

Мій чоловік обожнює полювання! Тому, кожний сезон стає для мене періодом нових кулінарних експериментів та відкриттів.  Адже дичина відрізняється від звичайного м’яса.  Сьогодні я поділюся рецептом запеченого дикого зайця з гарбузом та картоплею. Продовжувати читання Дикий заєць в духовці, запечений з картоплею і гарбузом

Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом

Тушкований дикий заєць з аджикою та майонезом – це дуже смачна страва, яка буде ідеальним доповненням до святкового столу. Продовжувати читання Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом

Дикий заєць в рукаві запечений в духовці – соковитий і ніжний

М’ясо дикого зайця надзвичайно корисне, але потребує особливого приготування. Основна проблема в тому, що на відміну від домашньої кролятини дике м’ясо більш жорстке. Якщо не правильно його готувати, воно вийде сухим та твердим і смачною та корисною таку страву аж ніяк не назвеш. Пропоную вам рецепт, як запекти дику зайчатину так, щоб м’ясо вийшло смачне та соковите. Продовжувати читання Дикий заєць в рукаві запечений в духовці – соковитий і ніжний