Ароматна і соковита свиняча корейка з овочами – це шикарна м’ясна страва, яка буде доречною на кожному святковому столі. Свинина за моїм рецептом виходить ніжною, м’якою, з пікантною гострою скоринкою і підсмаженими бочками. Спробуйте приготувати таку просту і смачну м’ясну закуску, а мій покроково оформлений фото-рецепт допоможе вам створити ідеальну святкову гарячу страву швидкого приготування до урочистого застілля! Зауважте, що запропонована смачна і соковита свиняча корейка в духовці запечена з овочами і грибами, при необхідності, може бути як гарячою, так і холодною закускою.
Інгредієнти: Гірчиця, Заморожені овочі, Майонез, Паприка, Свиняча корейка, Сіль, Спеції, Часник
Складові:
- гірчиця – 1 ч.л.;
- свиняча корейка – 500 гр;
- майонез – 4 ч.л.;
- паприка – 1 ч.л.;
- сіль – за смаком;
- гриби – 100 гр;
- спеції для свинини;
- часник – 4 зубчики;
- овочі заморожені суміш – 250 гр;
- суміш перців;
- вершкове масло.
Як приготувати свинячу корейку в духовці смачно
Для початку, потрібно натерти свинячу корейку спеціями, паприкою і сіллю. Залишити шматочок м’яса на півгодини для просолювання, але, якщо є можливість, краще всього залишити мариновану в спеціях корейку в холодильнику на ніч.
Перед запіканням, потрібно зробити в жирній частині свинини надрізи і нашпигувати м’ясо різаним часником.
Приготувати соус з гірчиці і майонезу.
Змастити нашпіговану свинячу корейку соусом.
Викласти шматочок м’яса в форму для випічки, застелену пекарським пергаментом.
Тепер, можна приготувати до запікання і овочі. Я використовую готову суміш овочів для соте, в яку входять баклажани, цибуля, квасоля, морквина, томати, болгарський перець, гриби, кабачки і порей. Для запікання можна використовуватися як замороженні, так і свіжі овочі.
Отже, потрібно обсмажити овочі на вершковому маслі і довести до смаку.
Викласти підготовлену суміш навколо свинячої корейки і відправити запікатися в духовку, закривши зверху пергаментним папером. Температуру для запікання виставити на 180 градусів. Тримати у духовці не більше 45 хвилин, після чого, розкрити пергамент і дати корейці підрум’янитися.
Вийняти запечену свинину з духовки і дати постояти близько п’яти хвилин, якщо ви плануєте подавати м’ясо на гаряче.
Викласти запечену свинячу корейку з овочевим гарніром на блюдо і подавати до столу!
Перед подачею, можна м’ясо нарізати на порційні шматочки. Смачного!
Запропонована дуже смачна і соковита свиняча корейка з овочами стане королівською стравою на вашому столі. Свинина в духовці запікається швидко і виходить неймовірно м’яка, ніжна і пікантна. Таке м’ясо відмінно поєднується з овочами і просто вабить золотистої і апетитною скоринкою. Спробуйте приготувати запечену корейку за моїм рецептом до святкового столу і здивуєте гостей ароматною і смачною м’ясною закускою!
Відео-рецепт пропонує інший варіант запікання свинини. Автор пропонує приготувати корейку в духовці гармошкою і не тільки з овочами, але і з сиром.
При бажанні, можете спробувати в домашніх умовах обидва варіанти запікання. Нехай у вас завжди все буде смачно та різноманітно! Смачного! 🙂