Фаршировані овочі – всі в одній каструлі

Часом хочеться нафарширувати різних овочів, але нема часу, щоб робити окремо кожну страву. Тому зараз ми розкажемо, як приготувати їх в одній каструлі.

Вам треба взяти такі інгредієнти:

Все фаршировані овочі в одній каструлі

  • невеликий качан капусти – 1 штука;
  • перець солодкий болгарський – 4-5 штук;
  • кабачок – 1 штука;
  • баклажан – 1 штука;
  • цибуля – 1 штука;
  • куряче філе – 500 грамів
  • рис коричневий – 2 столові ложки;
  • помідор – 1-2 штуки;
  • томатна паста – 2 столові ложки;
  • сіль;
  • чорний мелений перець – дрібка;
  • зелень кропу і петрушки.

Як приготувати фаршировані овочі в одній каструлі

Спочатку підготуйте листя капусти на голубці. Якщо воно добре відокремлюється – зразу відрізайте та заливайте окропом. Якщо відкоремлюється погано – опустіть качан в киплячу воду, закрийте кришкою, вимкніть газ та потримайте його 15-20 хвилин. Потім дістаньте, охолодіть і легко відокремте листя.

фаршировані овочі

Далі приготуйте фарш. Для цього дрібно поріжте куряче філе.

фаршировані овочі

Додайте дрібно порізану цибулю та довгозерновий рис для формування.

фаршировані овочі

Ось такий фарш у вас має вийти.

фаршировані овочі

Далі підготуйте інші овочі. Спочатку промийте їх в воді з-під крану. З перця зріжте хвостики та дістаньте насіння. Кабачок поріжте кружальцями товщиною 2 сантиметра та дістаньте м’якоть. Баклажан також розріжте на 2-3 частини, дістаньте м’якоть та поріжте вздовж на шматочки.

М’якоть кабачка і баклажана можна додати в фарш або помістити разом з овочами в сотейник. Наповніть фаршем всі овочі, закрутіть голубці та складіть все в сотейник.

фаршировані овочі

Томати поріжте скибочками і розкладіть на овочі. Розчиніть томатну пасту з водою та залийте нею всі овочі так, щоб розчин їх повністю покрив.

фаршировані овочі

Якщо треба – досоліть страву, накрийте її кришкою і готуйте протягом години.

фаршировані овочі

При подачі добре посипте овочі дрібно нарізаною зеленю петрушки та кропу.

фаршировані овочі

Смачного.