Риба тушкована з овочами та рисовим гарніром – страва за правилом тарілки

Є один спосіб здорового харчування, при якому не треба стежити за кожною зайвою калорією та враховувати все до міліграма. Він називається «правилом тарілки». Тут все досить просто, потрібно лише уявно поділити тарілку на 4 частини. Перша чверть повинна бути наповнена білковими продуктами (м’ясом, рибою, птицею, грибами, яйцями, соєю), друга – вуглеводами (крупами, картоплею, пастою тощо), ну а решту слід виділити для овочів.
Продовжувати читання Риба тушкована з овочами та рисовим гарніром – страва за правилом тарілки

Фаршировані овочі – всі в одній каструлі

Часом хочеться нафарширувати різних овочів, але нема часу, щоб робити окремо кожну страву. Тому зараз ми розкажемо, як приготувати їх в одній каструлі. Продовжувати читання Фаршировані овочі – всі в одній каструлі