Щоб спагеті завжди виходили дуже смачними, треба знати кілька нюансів, якими ми зараз з вами і поділимося.
Інгредієнти: Вершкове масло, Вода, Сіль, Спагеті
Кухня: Італійська кухня
Для приготування треба взяти:
- вода – 2 літри;
- спагеті – 1 упаковка;
- сіль – 1 ложка чайна;
- масло – 40 грамів.
Як правильно варити спагеті в каструлі, щоб не злипалися
Спочатку доведіть воду до кипіння, підосоліть. Пам’ятайте, що спагеті не можна ламати. Тому повільно занурюйте їх у воду, поступово придавлюючи, щоб вони ставали м’якішими та скручувалися.
Далі варіть стільки, скільки вказано на упаковці, періодично помішуючи. В середньому, це 10 хвилин.
Далі злийте спапгеті через друшляк, та промийте холодною водою.
Тим часом, на пательні розтопіть масло.
Коли воно стане рідким, викладіть в пательню спагеті, трохи прогрійте або навіть обсмажте. Це вже залежить виключно від вашого смаку.
Подавати спагеті можна з будь-якими соусами, починаючи зі звичайного кетчупу і закінчуючи соусом бешамель. Тому експериментуйте і готуйте смачно.