Курча з зеленим горошком

Тушковане курча із зеленим горошком, приготовлене за цим рецептом, виходить і красивим і смачним. Тому, підійде не тільки на кожен день, але і до святкового столу.

ciplenok-s-gorochkom

Як приготувати тушковане курча з зеленим горошком

Потрошену тушку курчати миємо, поділяємо на шість або вісім частин, солимо і перчимо.

Шматки курчати обсмажуємо на вершковому маслі.

На маслі, що залишилося в сковорідці, обсмажуємо борошно (3 хв.). Додаємо три столові ложки води, горошок і порційні шматки курчати.

Все разом тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин. В кінці тушкування додаємо цукор.

Перед подачею на стіл посипаємо кропом.

Рецепт приготування розрахований на 4 порції:

  • курча – 800 г,
  • зелений горошок – 750 г,
  • вершкове масло – 20 г,
  • борошно – 10 г,
  • цукор – 10 г,
  • сіль, перець, кріп.