Тушковане курча із зеленим горошком, приготовлене за цим рецептом, виходить і красивим і смачним. Тому, підійде не тільки на кожен день, але і до святкового столу.
Інгредієнти: Борошно, Вершкове масло, Зелений горошок консервований, Кріп, Курча, Перець чорний мелений, Сіль, Цукор
Кухня: Англійська кухня
Як приготувати тушковане курча з зеленим горошком
Потрошену тушку курчати миємо, поділяємо на шість або вісім частин, солимо і перчимо.
Шматки курчати обсмажуємо на вершковому маслі.
На маслі, що залишилося в сковорідці, обсмажуємо борошно (3 хв.). Додаємо три столові ложки води, горошок і порційні шматки курчати.
Все разом тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин. В кінці тушкування додаємо цукор.
Перед подачею на стіл посипаємо кропом.
Рецепт приготування розрахований на 4 порції:
- курча – 800 г,
- зелений горошок – 750 г,
- вершкове масло – 20 г,
- борошно – 10 г,
- цукор – 10 г,
- сіль, перець, кріп.