Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Недороге куряче м’ясо завжди мало й має багато шанувальників, тому таким поціновувачам цікаво буде ознайомитися з простим кулінарним рецептом приготування курчати, запеченого цілком у рукаві. Підготовлену тушку завчасно слід натерти ароматними пряними спеціями, що не може не підсилити апетит присутніх за столом.
Продовжувати читання Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Курча в духовці цілком, запечене в фользі

Скарбничку рецептів із курячого м’яса варто поповнити смачною стравою з курчати, запеченого в цілому вигляді в фользі.
Продовжувати читання Курча в духовці цілком, запечене в фользі

Курча з зеленим горошком

Тушковане курча із зеленим горошком, приготовлене за цим рецептом, виходить і красивим і смачним. Тому, підійде не тільки на кожен день, але і до святкового столу.

Продовжувати читання Курча з зеленим горошком