Цей простий і дуже смачний салат з морською капустою, яйцем і крабовими паличками сподобається тим, хто хоче готувати швидко і отримувати компліменти від гостей за чудові страви. Такий салат можна подавати як просто в тарілці, так і в тарталетках.Він точно буде доречним на святковому столі.
Інгредієнти: Крабоовое м'ясо, Майонез, Морква по-корейськи, Морська капуста, Перець чорний мелений, Рис, Сіль, Цибуля, Яйце
Для приготування треба взяти такі інгредієнти:
- 100 грамів морської капусти маринованої без оцту;
- 100 грамів гострої моркви по-корейськи;
- 1 упаковка (200 грамів) крабових паличок;
- 4 варених курячих яйця;
- 1 банка консервованої кукурудзи;
- 1 цибуля шалот;
- 100 грамів довгозернистого пропареного рису;
- 300 грамів оливкового майонезу 67%;
- готові вафельні тарталетки;
- перець і сіль за смаком.
Як приготувати салат з морською капустою в тарталетках
Спочатку підготуйте рис. Для цього його треба добре промити, залити холодною водою та поставити варитися до готовності.
Тим часом поріжте яйця та крабові палички і змішайте.
Далі додайте до них моркву по-корейськи. Якщо вона є надто довгою – розріжте ножем навпіл.
Після цього додайте кукурудзу, попередньо зливши з неї рідину.
Також візьміть друшляк, викладіть на нього морську капусту, промийте, дайте воді стекти та додайте до салату.
Готовий відварений розсипчастий рис промийте холодною водою кілька разів, також відкиньте на друшляк і дайте стекти, а потім додайте в салат. Тепер лишилося посолити та поперчити страву на свій смак.
Після цього подрібніть цибулю, всипте в салат і заправте майонезом. Можна ще раз посолити страву, якщо в цьому є необхідність.
Викладіть салат в смачні тарталетки, які можна спекти самостійно, та виставте їх на тарілку.
Ось і все, така закуска сподобається любителям ніжних, досить легких і приємно ситних страв.