Дуже смачний салат з морською капустою, яйцем і крабовими паличками в тарталетках

Цей простий і дуже смачний салат з морською капустою, яйцем і крабовими паличками сподобається тим, хто хоче готувати швидко і отримувати компліменти від гостей за чудові страви. Такий салат можна подавати як просто в тарілці, так і в тарталетках.Він точно буде доречним на святковому столі.

Для приготування треба взяти такі інгредієнти:

  • 100 грамів морської капусти маринованої без оцту;
  • 100 грамів гострої моркви по-корейськи;
  • 1 упаковка (200 грамів) крабових паличок;
  • 4 варених курячих яйця;
  • 1 банка консервованої кукурудзи;
  • 1 цибуля шалот;
  • 100 грамів довгозернистого пропареного рису;
  • 300 грамів оливкового майонезу 67%;
  • готові вафельні тарталетки;
  • перець і сіль за смаком.

Як приготувати салат з морською капустою в тарталетках

Спочатку підготуйте рис. Для цього його треба добре промити, залити холодною водою та поставити варитися до готовності.

Тим часом поріжте яйця та крабові палички і змішайте.

Далі додайте до них моркву по-корейськи. Якщо вона є надто довгою – розріжте ножем навпіл.

Після цього додайте кукурудзу, попередньо зливши з неї рідину.

Також візьміть друшляк, викладіть на нього морську капусту, промийте, дайте воді стекти та додайте до салату.

Подрібнюємо інгредієнти в салатник

Готовий відварений розсипчастий рис промийте холодною водою кілька разів, також відкиньте на друшляк і дайте стекти, а потім додайте в салат. Тепер лишилося посолити та поперчити страву на свій смак.

Додаємо рис в салат

Після цього подрібніть цибулю, всипте в салат і заправте майонезом. Можна ще раз посолити страву, якщо в цьому є необхідність.

додаємо майонез

Викладіть салат в  смачні тарталетки, які можна спекти самостійно, та виставте їх на тарілку.

формуємо салатики

Ось і все, така закуска сподобається любителям ніжних, досить легких і приємно ситних страв.