Гарне мармурове тріснуте шоколадне печиво дуже просто та швидко приготувати. Навіть тріщинки на ньому з’являються самі. Тому вам не доведеться витрачати час на декорування. Пропонуємо вам рецепт цього чудового печива з хрусткою скоринкою та м’якою серединкою. Воно ідеально смакує до кави.
Інгредієнти: Борошно пшеничне, Ванілін, Вершкове масло, Какао, Цукрова пудра, Яйце
Для приготування випічки треба взяти:
- 150 грамів пшеничного борошна;
- 60 грамів какао (порошок);
- 200 грамів цукрової пудри;
- 1 чайну ложку ванільного порошку;
- 10 грамів розпушувача;
- 60 грамів м’якого вершкового масла;
- 2 яйця;
- 100 грамів цукрової пудри для обвалювання печива.
Як приготувати тріснуте шоколадне печиво
Спочатку в глибоку ємність необхідно просіяти борошно, какао, ванілін, розпушувач і цукрову пудру. Потім перемішайте всі інгредієнти вінчиком, аби вийшла маса однорідного кольору.
Далі візьміть блендер, покладіть в нього масло та збийте на повільній швидкості. Потім додайте яйця (кидайте по одному) та збивайте масу вже на більшій швидкості. Після цього влийте цю суміш до сухих інгредієнтів та замісіть тісто. Готовий колобок загорніть в харчову плівку і лишіть в холодильнику на 1 годину.
Розігрійте духовку до 190-та градусів за Цельсієм. Візьміть тісто, розділіть його на кульки однакового розміру та обваляйте їх в цукровій пудрі.
Закрийте деко пергаментом і викладіть на нього кульки. Відправте печиво в духовку випікатися 10-15 хвилин.
Далі печиво треба дістати з духовки і зразу ж зняти з деко та поставити охолоджуватися.
Ось таке смачне печиво має у вас вийти.
Ця хрустка і ніжна випічка точно сподобається вашим рідним та друзям.