Запечені баклажани фаршировані фаршем, з сиром і помідорами

Баклажани по-алжирськи – це запечені в духовці баклажани, фаршировані фаршем, з сиром, помідорами і волоськими горіхами. Страва нескладна за технологією приготування, але дуже поживна та смачна. Продовжувати читання Запечені баклажани фаршировані фаршем, з сиром і помідорами

Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Сьогоднішня стаття присвячена приготуванню човників з баклажанів з фаршем. Фарш дуже легкий і простий. До його складу входять курка, овочі та сир. Якщо запечені фаршировані баклажани подати на стіл ще гарячими, то їх сміливо можна назвати самостійною гарячою стравою.

Продовжувати читання Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Запечені баклажани в духовці або рецепт страви з баклажанів “Жульєн грибний з печериць в баклажанових човниках”

Баклажани запечені в духовці за цим рецептом, фаршировані печерицями, цибулею і сиром, настільки смачна страва, що ваші домашні або гості не зможуть відійти від столу поки не знищать всі ваші дуже смачні фаршировані баклажани.

Продовжувати читання Запечені баклажани в духовці або рецепт страви з баклажанів “Жульєн грибний з печериць в баклажанових човниках”