Сьогодні на десерт приготуємо смачну випічку — ароматні та пишні манні кексики з хрумкою скориночкою, з тіста, замішаного на кефірі або сметані. У мене така випічка вийшла по банальній причині — просто кефір втратив свіжість. Продовжувати читання Манні кексики в силіконових формочках з начинкою
Інгредієнт рецептів: Ароматизатор
Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель
Під час перегляду улюблених кулінарних передач я записала цей рецепт приготування цікавого варіанту великодньої випічки без дріжджів. Пізніше приготувала кекс відповідно до свого смаку та можливостей. Продовжувати читання Найсмачніший англійський великодній кекс Сімнель
Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці
Цю дивовижну випічку я почастувала вперше, у подруги, коли вона привезла з поїздки в Італію паску панеттоне. Панеттоне — це традиційний італійський кекс, у якому повітряне тісто поєднується з ароматним мигдалем, цукатами, родзинками та горішками. Тоді ще я подумала, що такої смакоти я ніколи не зумію спекти, тому й не пробувала випікати. Продовжувати читання Італійський Панеттоне – проста і смачна паска в хлібопічці
Весняне обрядове печиво тетерки на закликання весни – ласощі, забава, оберіг
21 березня – день весняного рівнодення. І саме в цей день прийнято робити обрядове печиво в формі символів. Воно закликає весну та щастя в дім.
Продовжувати читання Весняне обрядове печиво тетерки на закликання весни – ласощі, забава, оберіг