Домашній хліб з сиром – це проста випічка, яку легко і зручно робити в хлібопічці. І зараз ми розкажемо простий рецепт приготування.
Інгредієнти: Борошно, Дріжджі сухі, Рослинна олія, Сир, Сироватка, Сіль, Цукор
Вам необхідно взяти такі інгредієнти:
- сироватка молочна – 200 грамів;
- сіль кухонна – 1 чайна ложка;
- цукровий пісок – 1 столова ложка;
- сир – 100 грамів;
- масло пісне – 30 мілілітрів;
- сухі дріжджі – 1 чайна ложка;
- борошно – 550 грамів.
Як спекти в хлібопічці хліб з сиром на сироватці
Спочатку просійте борошно через сито.
Після цього в відерце хлібопічки налийте сироватку, олію і відразу покладіть сир.
Тепер насипте борошно, зробіть в ньому заглиблення і туди покладіть дріжджі, цукор і сіль.
Тут треба досить довгий час замісу, тому варто обрати режим «Французький хліб». У цій програмі якраз збільшений цикл замішування і підняття тесту. Завдяки такому замісу хліб матиме хрустку скоринку і ароматну, ніжну м’якіть.
Ступінь запікання краще обрати №3.
Після вимішування тісто має бути ніжним та м’яким.
Ось яка гарна булка повинна утворитися в процесі випікання.
Коли хліб буде готовий, його треба акуратно дістати з чаші.
Булка повинна вийти дуже ароматною.
Такий смачний м’який хліб можна їсти просто так навіть без масла чи ковбаси.
Він неймовірно ніжний та ароматний.
Готуйте хліб самі та завжди їжте смачну і натуральну випічку.