Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Чебуреки з курячим фаршем – смачні, соковиті і хрусткі

Пропоную свій улюблений, дуже простий і не особливо витратний рецепт – домашні чебуреки з курячим фаршем. Чебуреки з курячим м’ясом, за цим рецептом, виходять хрусткими і рум’яними зовні та соковитими і ароматними в середині! Як робити смачні, одночасно соковиті і хрусткі домашні курячі чебуреки, дивіться у моєму покроково оформленому рецепті з фото. Готуйте завжди з гарним настроєм та радуйте дорогих людей справжньою смакотою! ?

Інгредієнти для тіста:

  • півкіло борошна;
  • 0,5 ч. л. рослинної олії;
  • склянка води;
  • велика щіпка солі.

Інгредієнти для начинки:

  • 300-320 гр курячого фаршу;
  • 3 цибулини;
  • 3-5 ст. л. води;
  • сіль – за смаком;
  • чорний перець мелений – за смаком.

Для смаження:

  • рослинна олія.

Соковиті чебуреки з курячим м'ясом

Як приготувати чебуреки з курячим фаршем

Тісто для чебуреків – просте і смачне

Для початку, просіюємо борошно, перемішуємо з сіллю і додаємо рослинну олію. Додаємо її у борошно у вигляді крапельок – як на фото.

Соковиті чебуреки з курячим м'ясом

Потім, ретельно перетираємо борошно з олією.

Домашні курячі чебуреки

Поступово додаємо в суміш борошна, солі і масла воду. Замішуємо тісто для чебуреків. Не переживайте, якщо воно вийде грудкуватим і тугим. Так і має бути.

Домашні курячі чебуреки

Тісто кладемо в поліетиленовий пакет і залишаємо хвилин на 40-45 при кімнатній температурі.

Соковита начинка для чебуреків з курячого фаршу

Перемелене куряче м’ясо приправляємо перцем і сіллю. Цибулю чистимо, подрібнюємо і відправляємо до фаршу.

Домашні курячі чебуреки

Перемішуємо курячий фарш, цибулю, воду.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Як зробити чебуреки з курячим м’ясом

Виймаємо тісто з пакета і радіємо з того, яким еластичним і м’яким воно стало! 🙂 Формуємо з нього довгі ковбаски та розрізаємо їх на невеликі шматочки.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Кожен шматочок перетворимо у маленьку кульку.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Кульки з тіста розкочуємо в кружечки на поверхні, посипаною борошном.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Кладемо на одну сторону кожного отриманого коржа ложку фаршу.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Накриваємо другою стороною. Краї прокачуємо качалкою. При бажанні, придавлюємо вилочкою.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Смажити наші домашні курячі чебуреки потрібно на сковороді в розпеченій рослинній олії.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Готові чебуреки з куркою гарні самі по собі. При бажанні, можете просто доповнити їх свіжими овочами.

Чебуреки з курячим фаршем - смачні, соковиті і хрусткі

Швидше подавайте смачну і ароматну випічку до столу і кличте домочадців. Хоча, вони і самі примчаться учувши спокусливий та звабливий запах, що швидко пошириться по всій квартирі. 🙂 Смачного!