Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом

По сьогоднішній день пам’ятаю, як була ще дитиною і з великим задоволенням їла у бабусиній затишній хатині неймовірно смачний, наваристий та запашний червоний борщ. З того часу я перепробувала багато варіантів цієї гарячої першої страви, та вони не смакували, як той, бабусин борщик. Приготувати традиційний червоний борщ не складно. Продовжувати читання Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом

Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів

Сьогодні пропоную приготувати дуже смачний та поживний прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною. Така, на перший погляд, проста перша страва дуже популярна в кухнях багатьох країн. В тому чи іншому варіанті ви її знайдете, до прикладу, у чеській, словацькій, угорській,  румунській і, звичайно ж, у закарпатській кухнях. Перш ніж перейти до рецепта, зауважу, що готовий прозорий м’ясний бульйон (який, до речі, має свою назву – консоме) – це гарна основа для приготування самих різноманітних м’ясних супів. А отже, запропонований сьогодні суп з локшиною – це лиш один варіант першої страви із багатьох можливих.

Продовжувати читання Прозорий м’ясний бульйон з домашньою локшиною – гарна основа для м’ясних супів