Смачний салат із червонокачанної капусти з ковбасою, яйцем і майонезом

З червонокачанної капусти можна приготувати не лише корисні та смачні, але ще й дуже красиві салати. Адже, при змішуванні всі компоненти швидко забарвлюються в фіолетово-синій колір різних відтінків, що додає оригінального вигляду страві. Продовжувати читання Смачний салат із червонокачанної капусти з ковбасою, яйцем і майонезом

Кістковий бульйон по-німецьки

В оригіналі, цей рецепт називається “Кістковий бульйон по-німецьки”, але я б його назвала “Суп на бульйоні, з капустою і сосискою”. А яку назву цій першій страві німецької кухні дали б ви? Пишіть в коментах, після того як приготуєте і спробуєте смачний супчик.

Продовжувати читання Кістковий бульйон по-німецьки