Кістковий бульйон по-німецьки

В оригіналі, цей рецепт називається “Кістковий бульйон по-німецьки”, але я б його назвала “Суп на бульйоні, з капустою і сосискою”. А яку назву цій першій страві німецької кухні дали б ви? Пишіть в коментах, після того як приготуєте і спробуєте смачний супчик.

Kostnyj-bulon-po-nemecki

Як приготувати кістковий бульйон по-німецьки або суп з червоною капустою

В попередньо зварений готовий кістковий бульйон, доведений до кипіння, кладемо нашатковану капусту і варимо до напівготовності капусти.

Додаємо нарізані кружальцями сосиски, натертий хрін і варимо все до готовності.

Готовність “Бульйону по-німецьки” визначаємо по готовності нашаткованої червонокачанної капусти.

Рецепт приготування кісткового бульйону по-німецьки розрахований на 1 порцію і складається з:

  • кістки мясні- 155 г,
  • сосиски – 45 г,
  • капуста червона -170 г,
  • хрін -15 г,
  • сіль – 3 р