В оригіналі, цей рецепт називається “Кістковий бульйон по-німецьки”, але я б його назвала “Суп на бульйоні, з капустою і сосискою”. А яку назву цій першій страві німецької кухні дали б ви? Пишіть в коментах, після того як приготуєте і спробуєте смачний супчик.
Інгредієнти: Капуста червона, Кістки м'ясні, Сіль, Сосиски, Хрін
Кухня: Німецька кухня
Як приготувати кістковий бульйон по-німецьки або суп з червоною капустою
В попередньо зварений готовий кістковий бульйон, доведений до кипіння, кладемо нашатковану капусту і варимо до напівготовності капусти.
Додаємо нарізані кружальцями сосиски, натертий хрін і варимо все до готовності.
Готовність “Бульйону по-німецьки” визначаємо по готовності нашаткованої червонокачанної капусти.
Рецепт приготування кісткового бульйону по-німецьки розрахований на 1 порцію і складається з:
- кістки мясні- 155 г,
- сосиски – 45 г,
- капуста червона -170 г,
- хрін -15 г,
- сіль – 3 р