Рисовий суп по цьому рецепту можна приготувати, коли супи з картоплею вже набридли і хочеться чогось іншого. Цей суп з рисом і помідорами в німецькій кухні прийнято варити на м’ясному бульйоні.
Інгредієнт рецептів: Кістки м'ясні
Кістковий бульйон по-німецьки
В оригіналі, цей рецепт називається “Кістковий бульйон по-німецьки”, але я б його назвала “Суп на бульйоні, з капустою і сосискою”. А яку назву цій першій страві німецької кухні дали б ви? Пишіть в коментах, після того як приготуєте і спробуєте смачний супчик.
Прозорий бульйон з омлетом
З смачного і поживного прозорого м’ясного бульйону в з’єднанні з ніжним омлетом виходить корисний і відновлюючий сили суп. У такому поєднанні рецепт першої страви характерний для німецької кухні.