Рисовий суп по цьому рецепту можна приготувати, коли супи з картоплею вже набридли і хочеться чогось іншого. Цей суп з рисом і помідорами в німецькій кухні прийнято варити на м’ясному бульйоні.
Інгредієнти: Зелень петрушки, Кістки м'ясні, М'ясо, Помідори, Рис, Сіль
Кухня: Німецька кухня
Як приготувати рисовий суп з помідорами
Щоб приготувати суп по цьому рецепту, помідори очищаємо від шкірки, розрізаємо на дольки, очищаємо від насіння і нарізаємо на шматочки. Потім, тушкуємо на маленькому вогні з невеликою кількістю м’ясного бульйону. Під час посту або при вегетаріанському харчуванні м’ясний бульйон можна замінювати овочевим або звичайною водою.
Окремо відварюємо в підсоленій воді рис.
Обшпарюємо окропом зелень петрушки.
При подачі на стіл кладемо в тарілку помідори, рис, петрушку і заливаємо бульйоном.
Рецепт приготування бульйону з рисом і помідорами розрахований на 1 порцію:
- для м’ясного бульйону: кістки з м’ясом -160 г і м’ясо – 50 г,
- помідори – 30 г,
- рис – 25 г,
- зелень петрушки – 4 г,
- сіль – 3 р