Бульйон з рисом і помідорами

Рисовий суп по цьому рецепту можна приготувати, коли супи з картоплею вже набридли і хочеться чогось іншого. Цей суп з рисом і помідорами в німецькій кухні прийнято варити на м’ясному бульйоні.

Bulon-s-risom-i-pomidorami

Як приготувати рисовий суп з помідорами

Щоб приготувати суп по цьому рецепту, помідори очищаємо від шкірки, розрізаємо на дольки, очищаємо від насіння і нарізаємо на шматочки. Потім, тушкуємо на маленькому вогні з невеликою кількістю м’ясного бульйону. Під час посту або при вегетаріанському харчуванні м’ясний бульйон можна замінювати овочевим або звичайною водою.

Окремо відварюємо в підсоленій воді рис.

Обшпарюємо окропом зелень петрушки.

При подачі на стіл кладемо в тарілку помідори, рис, петрушку і заливаємо бульйоном.

Рецепт приготування бульйону з рисом і помідорами розрахований на 1 порцію:

  • для м’ясного бульйону: кістки з м’ясом -160 г і м’ясо – 50 г,
  • помідори – 30 г,
  • рис – 25 г,
  • зелень петрушки – 4 г,
  • сіль – 3 р