Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Сьогодні я зруйную ваші ілюзії про те, що кольорову глазур готувати складно.  Насправді, це зовсім не так. Готується така глазур на воді без додавання яєць та жирів. Вона стане чудовою прикрасою для торта, пасок чи іншої випічки. Продовжувати читання Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Білкова королівська глазур – королівський айсінг для розпису пряників

Так звана королівська глазур чи то королівський айсінг (англ. Royal Icing) використовують, зазвичай, для виготовлення прикрас для тортів, десертів, для оформлення пасок та для розпису пряників.  Продовжувати читання Білкова королівська глазур – королівський айсінг для розпису пряників