Смачні сирники з ягодами червоної смородини на сковороді

Уже давно не секрет, що сир дуже корисний. Тому це надихає більшість кулінарок готувати з нього різноманітні страви. Найулюбленішою з усіх, напевно, можна вважати сирники. Якщо їх приготувати з червоною смородиною, то це видозмінить класику й додасть нових смакових ноток класичній страві. Дуже зручно під час приготування користуватися покроковим фоторецептом.

Складники:

  • 300 грамів сиру;
  • 1 яйце;
  • 2-3 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. пшеничного борошна;
  • 2-3 ст. л. рослинної олії (щоб обсмажувати);
  • 7 грамів ванільного цукру;
  • 50 грамів свіжої або замороженої червоної смородини.

Як зробити сирники з ягодами червоної смородини

Спершу, в зручну посудину необхідно помістити сир і яйце.

Сир і яйце

Додати цукровий пісок і ванільний цукор.

Тісто для сирників з сиру

Всипати просіяне пшеничне борошно й перемішати до однорідного стану. Найкраще, для цього, скористатися блендером.

Тісто для сирників з сиру

Додати до утвореної маси червону смородину (можна використати й заморожені ягоди, це ніяк не вплине на смак страви).

Тісто для сирників з сиру з ягодами червоної смородини

Перемішавши сирну масу з ягодами, слід сформувати з неї невеличкі кульки й приплюснути кожну. Потім, помістити їх на розігріту сковороду з рослинною олією.

Сирники з сиру з ягодами червоної смородни

Смажитися сирники повинні декілька хвилин із кожної сторони, доки скоринка не стане золотистою. Після, їх необхідно розмістити на паперовому рушнику, щоб позбутися зайвої олії.

Сирники з сиру з ягодами червоної смородни

Дуже смачно, якщо подати готову страву з сиру зі сметаною або йогуртом і презентувати її ягідками червоної смородини.

Сирники з сиру з ягодами червоної смородни

Червоні ягоди в сирному десерті – це не лише гарна прикраса, а й, приємний кислуватий присмак.

Сирники з сиру з ягодами червоної смородни

Сирники, за цим рецептом, виходять пишними, соковитими, вологими та, невимовно, смачними.