Уже давно не секрет, що сир дуже корисний. Тому це надихає більшість кулінарок готувати з нього різноманітні страви. Найулюбленішою з усіх, напевно, можна вважати сирники. Якщо їх приготувати з червоною смородиною, то це видозмінить класику й додасть нових смакових ноток класичній страві. Дуже зручно під час приготування користуватися покроковим фоторецептом.
Інгредієнти: Борошно пшеничне, Ванільний цукор, Рослинна олія, Сир, Смородина червона, Цукор, Яйця
Складники:
- 300 грамів сиру;
- 1 яйце;
- 2-3 ст. л. цукру;
- 2 ст. л. пшеничного борошна;
- 2-3 ст. л. рослинної олії (щоб обсмажувати);
- 7 грамів ванільного цукру;
- 50 грамів свіжої або замороженої червоної смородини.
Як зробити сирники з ягодами червоної смородини
Спершу, в зручну посудину необхідно помістити сир і яйце.
Додати цукровий пісок і ванільний цукор.
Всипати просіяне пшеничне борошно й перемішати до однорідного стану. Найкраще, для цього, скористатися блендером.
Додати до утвореної маси червону смородину (можна використати й заморожені ягоди, це ніяк не вплине на смак страви).
Перемішавши сирну масу з ягодами, слід сформувати з неї невеличкі кульки й приплюснути кожну. Потім, помістити їх на розігріту сковороду з рослинною олією.
Смажитися сирники повинні декілька хвилин із кожної сторони, доки скоринка не стане золотистою. Після, їх необхідно розмістити на паперовому рушнику, щоб позбутися зайвої олії.
Дуже смачно, якщо подати готову страву з сиру зі сметаною або йогуртом і презентувати її ягідками червоної смородини.
Червоні ягоди в сирному десерті – це не лише гарна прикраса, а й, приємний кислуватий присмак.
Сирники, за цим рецептом, виходять пишними, соковитими, вологими та, невимовно, смачними.