Ніжний салат з перепелиними яйцями, пекінською капустою, перепелиним м’ясом і помідорами чері

Надзвичайно апетитний і ніжний салат з перепелиними яйцями вартий уваги кожної з читачок, які звикли радувати своїх рідних чимсь оригінальним і смачним. Авторка рецепту, звичайна господиня, придумала його самостійно. Результат вийшов дуже смачним, не дивлячись на те, що все надто просто. Покрокові фото та докладний опис неодмінно допоможуть під час приготування.

Салат з перепелиними яйцями

Складники:

  • 4 перепілки;
  • 10 перепелиних яєць;
  • 100 грамів болгарського перцю;
  • 350 грамів пекінської капусти;
  • 150 грамів помідор чері;
  • 20 грамів соняшникової олії;
  • 20 грамів соєвого соусу;
  • кухонну сіль (якщо є потреба).

Зміст

Як приготувати салат з перепелиними яйцями

Спершу, необхідно зварити перепілок та перепелині яйця.

Поміщати, випотрошені та попередньо помиті, тушки птиці потрібно в киплячу воду в цілому вигляді.

Салат з перепелиними яйцями

Приготуються перепілки через 30 хвилин. Вогонь має бути середнім. Після цього, потрібно зняти каструлю з плити й вийняти перепілок, із допомогою шумівки. Після цього, м’ясо має остигнути при кімнатній температурі.

Як варити перепелині яйця для салату

Щоб відварити яйця перепілок вкруту, їх необхідно помістити в ківшик, залити холодною водою та варити, після закипання, 5 хвилин.

Салат з перепелиними яйцями

Потім, кип’яток з-під яєць слід злити й залити їх холодною водою, щоб остигли.

Доки яйця та перепелині тушки охолонуть, можна підготувати овочі для салату. Салатний перець потрібно помити під краном, видалити його хвостик, почистити серединку від насінин і нарізати тонкими довгими соломинками.

Салат з перепелиними яйцями

Помідори чері слід відірвати від зелених гілочок і помити.

Салат з перепелиними яйцями

Пекінську капусту необхідно сполоснути холодною водою і розібрати на окремі листки, які треба нарізати соломинками.

Салат з перепелиними яйцями

Очищені від шкаралупи яйця потрібно розрізати навпіл.

Салат з перепелиними яйцями

З відварених перепілок знадобляться лише грудки та ніжки. Птицю спершу слід звільнити від шкірки, а потім, м’ясо з необхідних частин відібрати від кістки та нарізати тонкими соломинками.

Салат з перепелиними яйцями

Збірка салату

Всі складники необхідно помістити в салатницю, заправити олією, соєвим соусом і акуратно перемішати.

Салат з перепелиними яйцями

Перемішавши все, необхідно спробувати салат на смак. За необхідності можна додати небагато солі. Варто не забувати, що соєвий соус солоний.

Смачним і ніжним салатом із перепелиними яйцями можна смакувати.

Салат з перепелиними яйцями

Салатик дуже просто та легко готувати. Він виходить дуже ситним і водночас, легким, завдяки овочевим компонентам.