Ніжний салат з перепелиними яйцями, пекінською капустою, перепелиним м’ясом і помідорами чері

Надзвичайно апетитний і ніжний салат з перепелиними яйцями вартий уваги кожної з читачок, які звикли радувати своїх рідних чимсь оригінальним і смачним. Авторка рецепту, звичайна господиня, придумала його самостійно. Результат вийшов дуже смачним, не дивлячись на те, що все надто просто. Продовжувати читання Ніжний салат з перепелиними яйцями, пекінською капустою, перепелиним м’ясом і помідорами чері

Цілі перепілки запечені в духовці в рукаві – соковиті та смачні

Цілі перепілки запечені в духовці – страва зовсім не повсякденна, тому, більшість господинь навряд чи знає, як приготувати м’ясо цієї дичини так, щоб воно вийшло соковите та ніжне. Пропоную на ваш суд свій варіант запікання цілих перепелиних тушок. Відразу скажу, що до запікання мариную їх в медово-соєвому соусі з додаванням рідкого диму. Продовжувати читання Цілі перепілки запечені в духовці в рукаві – соковиті та смачні

Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт

Італійська кухня багата різноманітними варіаціями на тему різотто. Незмінними в кожному рецепті будуть рис, бульйон і вино, все інше залежить від фантазії. Продовжувати читання Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт