Найпростіший бісквіт до чаю

Бісквіт – це один з найпростіших видів солодощів, які мають чудовий смак та ніколи не будуть зайвими в якості десерту до чаю.Пропонуємо вам елементарний рецепт, з яким впорається навіть новачок в куховарінні.

Для приготування необхідно взяти:

  • 6 великих курячих яєць;
  • 200 грамів пшеничного борошна;
  • 160 грамів цукрового піску;
  • пакетик розпушувача для тіста (6 грамів);
  • олію для змащування форми.

Як спекти простий бісквіт в домашніх умовах

Спочатку візьміть зручну ємність, розбийте туди яйця, додайте цукор та розпушувач.

Найпростіший бісквіт до чаю

Далі візьміть блендер і збивайте яйця, аж доки піна не стане пишною і буде стійкою,  навіть коли ви почнете додавати борошно.

Найпростіший бісквіт до чаю

Вам знадобиться небагато борошна, бо в бісквіті воно не є основним інгредієнтом.

Найпростіший бісквіт до чаю

Сипте борошно потроху та ретельно помішуйте. І не додавайте його більше, ніж вказано в рецепті. Покладете забагато борошна – бісквіт не підніметься.

Найпростіший бісквіт до чаю

Збивайте тісто блендером, аби воно вийшло максимально однорідним, без грудочок.

Далі розігрійте духовку до 180-ти градусів, візьміть форму, змастіть олією, вилийте в неї тісто і печіть 60 хвилин, не відкриваючи духовку.

Найпростіший бісквіт до чаю

Потім дістаньте форму з пічки, дайте бісквіту трохи охолонути, витягніть його, накрийте рушником та лишіть на 30 хвилин.

Найпростіший бісквіт до чаю

Такий бісквіт можна покрити будь-яким кремом, глазур’ю, або просто їсти без нічого, бо він і так чудово смакує.