Бісквіт з яблуками – це дуже смачна випічка, яка готується з мінімальної кількості інгредієнтів. Тому пропонуємо вам рецепт такої простої і чудової страви.Отже, для приготування солодощів вам треба взяти:
Інгредієнти: Борошно, Розпушувач, Цукор, Яблука, Яйце
- яблука – 2-3 штуки;
- борошно – 1 склянка;
- цукор – 1 склянка;
- яйця – 3 штуки;
- розпушувач – 1 пакетик.
Як приготувати пиріг з яблуками з бісквітного тіста
Спочатку треба підготувати яблука. Для цього помийте їх і виріжте серединки. Шкірку можна не зрізати, оскільки вона все одно спечеться. Але якщо любите без шкірки – тоді почистіть і її. Потім поріжте яблука скибочками та викладіть на дно форми.
Тепер пора робити тісто. Для цього візьміть охолоджені яйця і добре збийте їх, аби піна вийшла пишною.
Потім додайте цукор і збивайте масу, аж доки піна не набуде білосніжного кольору. Постарайтеся, щоб цукор повністю розчинився, адже саме від цього залежить, наскільки смачним та пишним вийде бісквіт.
Після цього додайте розпушувач і частинами всипте борошно, постійно помішуючи масу. У вас повинно вийти однорідне рідке тісто, яке треба вилити в форму, зверху на яблука. Перед тим, як відправляти форму в духовку, трохи її струсніть, аби тісто розподілилося рівномірно.
Далі поставте бісквіт в духовку, яку ви попередньо розігріли. В середньому, бісквіт печеться при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Але все залежить від того, наскільки потужною є ваша духовка. Тому краще перевіряти готовність бісквіту дерев’яною паличкою. Якщо тісто до неї не липне – страва готова.
Ось і все, ваш м’який ароматний бісквіт з хрусткою скоринкою готовий. Можете змастити його вершками або присипати пудрою. Чи подавати без ніяких прикрас, адже він і так дуже солодкий та смачний.