Простий бісквітний пиріг з яблуками

Бісквіт з яблуками – це дуже смачна випічка, яка готується з мінімальної кількості інгредієнтів. Тому пропонуємо вам рецепт такої простої і чудової страви.Отже, для приготування солодощів вам треба взяти:

  • яблука – 2-3 штуки;
  • борошно – 1 склянка;
  • цукор – 1 склянка;
  • яйця – 3 штуки;
  • розпушувач – 1 пакетик.

Бісквітний пиріг з яблуками

Як приготувати пиріг з яблуками з бісквітного тіста

Спочатку треба підготувати яблука. Для цього помийте їх і виріжте серединки. Шкірку можна не зрізати, оскільки вона все одно спечеться. Але якщо любите без шкірки – тоді почистіть і її. Потім поріжте яблука скибочками та викладіть на дно форми.

Бісквітний пиріг з яблуками

Тепер пора робити тісто. Для цього візьміть охолоджені яйця і добре збийте їх, аби піна вийшла пишною.

Бісквітний пиріг з яблуками

Потім додайте цукор і збивайте масу, аж доки піна не набуде білосніжного кольору. Постарайтеся, щоб цукор повністю розчинився, адже саме від цього залежить, наскільки смачним та пишним вийде бісквіт.

Бісквітне тісто для пирога

Після цього додайте розпушувач і частинами всипте борошно, постійно помішуючи масу. У вас повинно вийти однорідне рідке тісто, яке треба вилити в форму, зверху на яблука. Перед тим, як відправляти форму в духовку, трохи її струсніть, аби тісто розподілилося рівномірно.

Бісквітний пиріг з яблуками

Далі поставте бісквіт в духовку, яку ви попередньо розігріли. В середньому, бісквіт печеться при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Але все залежить від того, наскільки потужною є ваша духовка. Тому краще перевіряти готовність бісквіту дерев’яною паличкою. Якщо тісто до неї не липне – страва готова.

Бісквітний пиріг з яблуками

Ось і все, ваш м’який ароматний  бісквіт з хрусткою скоринкою готовий. Можете змастити його вершками або присипати пудрою. Чи подавати без ніяких прикрас, адже він і так дуже солодкий та смачний.