Сьогодні ми з вами приготуємо банановий хлібець. Цей десерт настільки запашний, що не втрачає свого аромату навіть коли охолоне. Для випікання я раджу брати дуже стиглі, м’які банани. Мій покроковий фото-рецепт допоможе приготувати вам банановий хлібчик у домашніх умовах.
Інгредієнти: Банан, Борошно пшеничне, Ванілін, Вершкове масло, Волоський горіх, Розпушувач, Цукор, Цукрова пудра, Яйця
Кухня: Американська кухня
Інгредієнти:
- борошно – 1,5 склянки;
- ванілін – 2 г;
- яйця – 2 шт.;
- розпушувач – 10 г;
- вершкове масло – 100 г;
- цукор – 250 г;
- горіхи – 20 г;
- банан – 3 шт.;
- цукрова пудра – 20 г.
Як приготувати банановий кекс в духовці
Готуємо усі інгредієнти для випічки. Банани чистимо та ріжемо на шматочки.
Перебиваємо банани в пюре за допомогою блендера.
У глибокій тарілці змішуємо бананове пюре, яйця, цукор та ванілін.
Додаємо до тіста розтоплене масло.
Просіюємо зазначену кількість муки та розпушувача.
Помістіть бананове тісто у жаростійку форму і випікайте при температурі 180°С доки ваш хлібчик не стане рум’яним.
Прикрашаємо банановий хлібець подрібненими горіхами та цукровою пудрою.
Нарізаємо наш хлібчик і подаємо на стіл. Наливаємо чай або каву та смакуємо із задоволенням!
За формою та структурою цей хлібець дуже схожий на кекс і готується дуже швидко та легко.
Банановий хлібчик стане чудовою окрасою святкового столу. Особливо, коли хочеться чогось смачненького, а часу обмаль. Нам знадобиться всього 45 хвилин і запашний банановий хлібець готовий!