Солодкі грінки з батона з яйцем і молоком на сковороді

Дуже часто буває так, що куплений батон не вдалося з’їсти до кінця. У такому разі, є один смачний і солодкий вихід. З такого батона можна приготувати грінки на сніданок. Готувати грінки з батона з яйцем і молоком буде легше, якщо користуватись, при цьому, підказками покрокового фоторецепту.

Як приготувати солодкі грінки з батона

Насамперед, батон необхідно нарізати на скибочки. Між іншим, для приготування страви не обов’язково використовувати черству буханку, свіжа – це також дуже смачно.

Порада: Купивши вже нарізаний, виробничим способом, батон, можна значно зекономити час, а ще такі грінки будуть акуратнішими та апетитнішими.

батон

Після цього, в миску потрібно налити молоко (200 мл), додати 2 курячі яйця та 2 чайні ложки цукрового піску. Цей обсяг продуктів розрахований на приготування грінок із цілого батона. Якщо планується використати лише деяку частину буханця, то кількість продуктів можна зменшити, відповідним чином.

Молоко, яйця і цукор

З допомогою вінчика, слід збити молоко, яйця та цукор.

Збиваємо яйця та молоко

Після цього, зануривши кожен шматочок батона в молочно-яєчну суміш, їх необхідно зразу ж викласти на розігріту з олією сковорідку.

Вмочуємо хліб

Обсмажувати скибочки потрібно з двох сторін до утворення апетитного золотавого відтінку.

Грінки на сковороді

обсмажуємо

Готові гарячі грінки слід притрусити цукром і подавати відразу ж на стіл.

грінки

Як вдалося пересвідчитися, перечитавши рецепт, процес приготування солодких грінок з батона неймовірно простий і не забирає багато часу (приблизно, це 20 хв). А у висновку, можна порадувати рідних смачним домашнім сніданком.