Начинка для млинців з вареного м’яса і яєць – як приготувати м’ясну начинку смачно

Начинка для млинців з м’яса улюблена їжа для багатьох. Вона дуже корисна. У м’ясі міститься багато білків, а вони для людини необхідні як матеріал для будівництва організму. М’ясо дуже потрібне дітям і підліткам. Особливо подобається така начинка чоловікам. Багато з них їдять м’ясо в будь-якому вигляді, а тим більше в млинці. Як приготувати м’ясну начинку смачно і просто розповімо в рецепті.

Приготування цієї простої, але смачної м’ясної начинки вимагає наявності такого набору продуктів:

1. М’ясо (свинина або яловичина) – 0,5 кілограма
2. Цибуля – 2 великі головки
3. Пісне масло або смалець – 100 грам
4. Перець чорний
5. Сіль.

Тепер, як готується начинка з вареного м’яса смачно і просто.

1. М’ясо потрібно відварити протягом 0,5 години.
2. Пропустіть м’ясо через м’ясорубку.
3. Цибулю очистити, помити і дрібно нарізати.
3. Злегка обсмажити м’ясо і цибулю на жирі.

перемелене м'ясо і цибулю підсмажити

4. Яйця відварити, почистити і дрібно нарізати.

м'ясна начинка з яйцем

5. Додати в начинку сіль і перець за смаком і перемішати.

м'ясна начинка з яйцем

Така начинка повністю готова. Нею можна начиняти млинці. Кожна господиня має свої рецепти млинців, але можна спробувати і новенький. Побалуйте своїх домашніх млинцями з м’ясом.

Начинка для млинців з м'яса і яєць

Це апетитне блюдо сподобається і Вашим гостям. Адже воно дуже ситне і корисне. Начинка для млинців з м’яса популярна особливо взимку, коли холод вимагає додаткових калорій. Прийшовши з морозу, дуже добре поїсти м’ясних млинців і запити їх гарячим чаєм.