Ситна начинка для млинців з курки з одного боку це м’ясна начинка, а з іншого боку дієтичне блюдо. Для тих кому цікаво дізнатися як смачно приготувати курячу начинку для млинчиків – даємо цей простий покроковий рецепт.
Інгредієнти: Вершкове масло, Кріп, Курка, Перець чорний мелений, Сіль, Цибуля, Яйце
Для приготування цієї начинки необхідно взяти півкіло курячої грудинки. Біле м’ясо можна замінити і курячими ніжками. Крім того, знадобляться яйця, цибуля, топлене вершкове масло, зелень кропу, трохи солі і перцю.
Приготування почнеться з того, що потрібно відварити окремо м’ясо курки і 3 яйця.
Яйця очистити від шкаралупи. З відварених грудинки або ніжок зняти шкірку і прибрати кістки, прибрати жир.
Підготовлені м’ясо і яйця подрібнити ножем.
Очищену цибулину подрібнити і обсмажити до готовності на вершковому маслі.
Подрібнити зелень кропу.
Всі підготовлені інгредієнти перемішати, посолити і поперчити за смаком.
Приготовлена за таким рецептом начинка має дуже соковитий і ніжний смак. Відповідно, млинчики, наповнені цією начинкою, набувають настільки незвичайний смак, що спробувавши один такий фарширований млинець, захочеться з’їсти ще і наступний. Приготовлені таким способом млинці можна сміливо подавати на святковий стіл. Така куряча начинка хороша ще й тим, що може бути використана і в пиріжках, які готують в киплячій олії.