Справжній часниковий суп не тільки ароматний і смачний, але ще і корисний. Особливо стане в нагоді такий рецепт в період поширення грипу та застуд. Спробуємо освоїти рецепт разом.
Інгредієнти: Екстракт коріння, Житній хліб, Зелень, Картопля, Молоко, Сало, Сіль, Часник, Яйце
Кухня: Чеська кухня
Як приготувати часниковий суп по-чеськи
Варка супу за цим рецептом досить проста. Нарізану часточками картоплю варимо в підсоленій воді до готовності і протираємо через сито. Отримане пюре розводимо відваром з картоплі. Потім, додаємо розтерті і розведені молоком часник з яєчним жовтком, екстракт коріння, доводимо до кипіння і кип’ятимо ще 2-3 хвилини.
Часниковий суп подаємо на стіл з грінками з житнього хліба, можна з ложкою сметани і не забуваємо посипати зеленню.
Рецепт приготування часникового супу по-чеськи розрахований на 1 порцію в яку входять:
- картопля -160 г,
- молоко – 20 г,
- сало свиняче – 5 г,
- часник – 1 г,
- екстракт коріння – 2 г,
- зелень – 2 г,
- яйця – 1/2 шт.,
- хліб житній – 40 г,
- сіль – 3 г.
Дивіться покроковий відео рецепт часникового супу по-чеськи або чеснечка від каналу “В ПРАГЕ НА КУХНЕ” в Ютубі.