Часниковий суп по-чеськи, рецепт та відео

Справжній часниковий суп не тільки ароматний і смачний, але ще і корисний. Особливо стане в нагоді такий рецепт в період поширення грипу та застуд. Спробуємо освоїти рецепт разом.

chesnochnyj-sup-po-cheshski

Як приготувати часниковий суп по-чеськи

Варка супу за цим рецептом досить проста. Нарізану часточками картоплю варимо в підсоленій воді до готовності і протираємо через сито. Отримане пюре розводимо відваром з картоплі. Потім, додаємо розтерті і розведені молоком часник з яєчним жовтком, екстракт коріння, доводимо до кипіння і кип’ятимо ще 2-3 хвилини.

Часниковий суп подаємо на стіл з грінками з житнього хліба, можна з ложкою сметани і не забуваємо посипати зеленню.

Рецепт приготування часникового супу по-чеськи розрахований на 1 порцію в яку входять:

  • картопля -160 г,
  • молоко – 20 г,
  • сало свиняче – 5 г,
  • часник – 1 г,
  • екстракт коріння – 2 г,
  • зелень – 2 г,
  • яйця – 1/2 шт.,
  • хліб житній – 40 г,
  • сіль – 3 г.

Дивіться покроковий відео рецепт часникового супу по-чеськи або чеснечка від каналу “В ПРАГЕ НА КУХНЕ” в Ютубі.