Рецепт джему з м’яти з лимоном і агар-агаром – секрети приготування

Щоб приготувати смачний джем, треба знати деякі хитрощі. Наприклад, дійсно чудову та ароматну страву можна приготувати, якщо робити її з м’яти і додати агар-агар. Цей загущувач діє краще, ніж желатин. Саме тому його часто використовують в молекулярній кухні. А наша кухня хоч і не молекулярна, все одно цей додаток є ідеальним для приготування м’ятного джему.

Продовжувати читання Рецепт джему з м’яти з лимоном і агар-агаром – секрети приготування

Компот зі сливи на зиму з кісточками без стерилізації

Консервований компот – це один з найпопулярніших способів заготовування різноманітних видів фруктів та ягід. Його використовують так само часто, як і готують варення або повидло.

Ми пропонуємо дуже простий рецепт, який допоможе вам приготувати смачний компот зі сливами з кісточками. Його нескладно варити, не треба на це витрачати багато часу, а компот вийде просто ідеальним. Продовжувати читання Компот зі сливи на зиму з кісточками без стерилізації

Компот з лимонів: способи приготування освіжаючого напою – як зварити лимонний компот в каструлі і заготовити його на зиму

Багатьом до вподоби напої з цитрусових фруктів. Лимон є одною з найоригінальніших основ для компоту. Він дуже корисний та має властивість заряджати організм людини енергією. Переглянувши запропоновані способи приготування смачного лимонного компоту в домашніх умовах, кожен зможе вибрати найприйнятніший для себе. Його можна варити в каструлі, а також закатати в банки, для того щоб насолодитися ним зимою.

Продовжувати читання Компот з лимонів: способи приготування освіжаючого напою – як зварити лимонний компот в каструлі і заготовити його на зиму

Грузинський соус Ткемалі зі слив або як приготувати соус Ткемалі в домашніх умовах

Ткемалі – це смачний грузинський сливовий соус, який можна подавати до м’яса, рису та інших страв. Він легко готується і має дуже цікавий пікантний смак. Тому пропонуємо вам простий рецепт класичного Ткемалі. Продовжувати читання Грузинський соус Ткемалі зі слив або як приготувати соус Ткемалі в домашніх умовах

Ароматне варення з м’яти і лимона. Рецепт – як зробити домашнє м’ятне варення.

Неймовірно фантастичне поєднання самих ароматних супутників запашного чаю. Лимон та м’ята у варенні світло-смарагдового відтінку придумав дуже творчий чарівник, чи – чарівниця? Продовжувати читання Ароматне варення з м’яти і лимона. Рецепт – як зробити домашнє м’ятне варення.

Дика і домашня лікувальна перцева м’ята – корисні і лікувальні властивості і протипоказання.

Перцева м’ята – це один з найпопулярніших видів лікарських рослин, які широко використовуються як в лікуванні, так і в кулінарії. М’ята буває як дика, так і домашня. Вона може рости в лісі або ж на дачній чи присадибній ділянці. Продовжувати читання Дика і домашня лікувальна перцева м’ята – корисні і лікувальні властивості і протипоказання.

Збір м’яти перцевої на зиму. Заготівля, час збору м’яти – як правильно сушити і зберігати м’яту.

М’ята – це дуже корисна лікарська рослина, тому її обов’язково необхідно заготовувати на зиму. Час збору м’яти доводиться на саму середину літа: червень-липень місяці. У цей час відбувається цвітіння, бутонізація, рослини. Продовжувати читання Збір м’яти перцевої на зиму. Заготівля, час збору м’яти – як правильно сушити і зберігати м’яту.

Мариновані баклажани фаршировані часником, морквою і перцем. Простий рецепт заготовки на зиму – закуска виходить швидко і смачно.

Пропонуємо вам дуже простий та смачний рецепт зимової заготовки з баклажанів. яка чудово смакує з різними стравами. Продовжувати читання Мариновані баклажани фаршировані часником, морквою і перцем. Простий рецепт заготовки на зиму – закуска виходить швидко і смачно.

Як маринувати кабачки швидко – правильне приготування маринованих кабачків на зиму.

Мариновані кабачки – це дуже смачно. Але щоб правильно приготувати заготовку і не витрачати багато часу, треба знати нюанси. Саме про них і піде мова в нашому рецепті. Продовжувати читання Як маринувати кабачки швидко – правильне приготування маринованих кабачків на зиму.

Найпростіший рецепт як варити варення з кавунових кірок на зиму – по болгарськи.

Варити варення з кавунових кірок – це зробити поїдання кавуна безвідходним. Червону м’якоть з’їдаємо, насіння навесні садимо, а з кірок варимо варення. Це я пожартувала;), але якщо серйозно, то варення виходить оригінальне і смачне. Хто ще не пробував – рекомендую зварити і спробувати. Але не всі господині знають як приготувати варення з кавунової шкірки, що залишається після їх вживання. Продовжувати читання Найпростіший рецепт як варити варення з кавунових кірок на зиму – по болгарськи.