Як солити помідори в бочці на зиму – простий рецепт

Напевно, кожен хоча б раз у житті пробував бочкові помідори. Якщо це так, напевно, ви пам’ятаєте їх дуже приємний гостро-кислий смак і неймовірний аромат. Бочкові помідори за смаком істотно відрізняються від звичайних, заквашених в відрі. Як їх правильно засолити, ми зараз розглянемо. Продовжувати читання Як солити помідори в бочці на зиму – простий рецепт

Як засолити патисони на зиму в банках

Патисони відносяться до сімейства гарбузових, як і кабачки. Патисони відрізняються незвичайною формою і є прикрасою самі по собі. Великі патисони використовують як кошики, для фарширування м’ясом та овочами. Молоді патисоньчики можна маринувати або засолювати. Продовжувати читання Як засолити патисони на зиму в банках

Як засолити огірки з сухою гірчицею на зиму

Гарні господині люблять дивувати своїх близьких і балувати їх новими рецептами. Старі та перевірені часом рецепти – це чудово, але ж все колись було новим! Відкрийте для себе огірки солоні з гірчицею. Продовжувати читання Як засолити огірки з сухою гірчицею на зиму

Як солити гливи гарячим способом

Гливи – одні з небагатьох грибів, які культивуються і вирощуються в промислових масштабах. За харчовою цінністю гливи можуть зрівнятися з м’ясо-молочними продуктами і, при цьому, мають властивості, що розщеплюють холестерин. Продовжувати читання Як солити гливи гарячим способом

Як солити капусту в бочці на зиму – старий рецепт, перевірений поколіннями

Квашена капуста має одну незрозумілу властивість. Вона кожен раз виходить різною за смаком, навіть, якщо робить її одна і та ж господиня, по одному і тому ж рецепту. Заготовлюючи капусту на зиму, ніколи не знаєш напевно, яка вона вийде. Щоб капуста в будь-якому випадку вийшла смачною, слід скористатися старими рецептами соління і згадати деякі хитрощі. Продовжувати читання Як солити капусту в бочці на зиму – старий рецепт, перевірений поколіннями

Як солити білі гриби на зиму – три способи

Білі гриби по праву вважаються королівськими грибами. Вони неймовірно смачні і ароматні, причому, свій аромат вони зберігають в будь-якому вигляді. Навіть недосвідчений грибник впізнає запах білих грибів з тисячі подібних. Такі гриби можна (і потрібно) заготовлювати на зиму і засолювання білих грибів на зиму – це найстаріший рецепт наших пращурів. Продовжувати читання Як солити білі гриби на зиму – три способи

Як солити печериці – два способи засолу грибів

Печериці, одні з небагатьох грибів, які можна їсти сирими, не піддаючи їх термічній обробці. Єдина вимога – це молодість грибочка і його свіжість. Якщо гриби вже два тижні лежали на полиці в супермаркеті, то краще не ризикувати. Тим більше, що солоні печериці набагато смачніші ніж свіжі і, в даному випадку, безпечніші. Продовжувати читання Як солити печериці – два способи засолу грибів

Як солити таркінській перець на зиму

Коли мова йде про національні страви, багато хто приписує собі винахід тієї чи іншої страви. І з ними не посперечаєшся, адже, іноді не просто відшукати першоджерело. Така ж історія і з таркінськім перцем. Багато хто чув цю назву, але що таке «таркінській перець», ніхто не знає. Продовжувати читання Як солити таркінській перець на зиму

Як солити папороть на зиму – простий спосіб засолювання

В азіатських країнах традиційною стравою вважається маринований бамбук. Але, у нас бамбук не росте, натомість, є папороть, який нітрохи не поступається бамбуку в поживності і за смаком. Це високо оцінили японські кулінари і солона папороть впевнено зайняла своє почесне місце в японській кухні. Продовжувати читання Як солити папороть на зиму – простий спосіб засолювання

Квашена редька – вітамінний салат на зиму

Всі знають, що сік чорної редьки – це найкращі ліки від бронхіту. Але саму редьку мало хто їсть, надто вже різкий у неї смак і запах. А може ви просто не знали, що з редьки можна приготувати смачний салат і зовсім не страждати від її гостроти? Потрібно всього лише попередньо заквасити редьку і потім просто насолоджуватися пікантною ніжною кислинкою і м’якою гостротою. Продовжувати читання Квашена редька – вітамінний салат на зиму