Повидло з терену: три рецепти заготовки – як приготувати тернове повидло в домашніх умовах

Терен – це колючий високий (до 2 м) кущ, що плодоносить (плоди розміром від 2 до 2,5 см, з великою кісткою всередині). Терен має велику схожість зі сливою. Його ягоди кислуваті та трохи терпкі на смак, але коли повністю дозрілі, ці “недоліки” майже не відчутні. З терну можна приготувати компоти та варення, але найчастіше з нього варять повидло. Про нього йтиметься далі.

Продовжувати читання Повидло з терену: три рецепти заготовки – як приготувати тернове повидло в домашніх умовах

Повидло з гарбуза з курагою – рецепт приготування

Повидло – це одна з простих та смачних заготовок, яку можна використовувати для приготування різних десертів. Повидло чудово смакує в якості начинки до пиріжків чи пирогів. Також його можна просто мастити на хліб. А щоб повидло вийшло ще більш оригінальним та смачним, до нього можна додати курагу. До речі, її кладуть в різні види повидла. Також смачним виходить повидло з яблуками і курагою, з кабачками і курагою. Але гарбуз і курага – це ідеальне поєднання. До того ж, завдяки насиченим смакам інгредієнтів, сама страва теж виходить дуже гарною. Головне – правильно приготувати повидло. Тому пропонуємо вам простий рецепт гарбузового повидла з курагою.  Продовжувати читання Повидло з гарбуза з курагою – рецепт приготування

Повидло з білого наливу – рецепт заготовки на зиму домашнього яблучного повидла

Домашнє яблучне повидло з білого наливу – це дуже смачна та солодка заготовка, яка буде доречна до зимового столу.  Тому пропонуємо вам простий рецепт приготування такої заготовки. Вам не доведеться витрачати багато часу, а страва вийде просто чудовою. Продовжувати читання Повидло з білого наливу – рецепт заготовки на зиму домашнього яблучного повидла

Як приготувати повидло з чорної смородини на зиму – рецепт

Повидло – це така ж смачна заготовка, як і варення. Але у повидла є свої плюси. Наприклад, його частіше використовують для приготування канапок, бо повидло ніколи не розтікається так сильно, як варення. Саме тому, варто знати рецепти приготування як варення, так і повидла. І зараз ми вам розкажемо, що треба робити, щоб приготувати смачне повидло з чорної смородини. Продовжувати читання Як приготувати повидло з чорної смородини на зиму – рецепт

Як приготувати повидло з ранеток: способи заготовки смачного повидла з райських яблучок на зиму

Багато дачників надає перевагу у своєму саду дрібним, ароматним яблучкам ранеткам, тому що вони не лише “оригінальної зовнішності”, а й тому, що з них виходять чудові заготівлі (компот, варення, джем, повидло) на зиму. В цій статті мова піде про один із видів ласощів із ранеток – про повидло. Воно не може не сподобатися, адже його ніжна консистенція здатна завоювати серце найбільш примхливого ласуна. Серед різних запропонованих способів приготування цієї солодкої яблучної заготівлі, господині зможуть обрати найзручніший для себе.

Продовжувати читання Як приготувати повидло з ранеток: способи заготовки смачного повидла з райських яблучок на зиму

Смачне повидло з груш – як приготувати грушеве повидло на зиму, всі способи.

Груші – це дуже смачні та корисні фрукти, тому їх завжди шкода викидати. Грушеві дерева, в основному, дають великий урожай. І часто стається так, що певну частину плодів не вдається зібрати вчасно. Тому вони перестигають. А на деяких ще і з’являються пошкодження. Тоді у багатьох з’являється питання: для чого можна використати такі груші? А відповідь проста – для повидла.  Продовжувати читання Смачне повидло з груш – як приготувати грушеве повидло на зиму, всі способи.

Домашнє повидло з персиків з цукром – як приготувати повидло з персиків на зиму

Повидло з персиків – це одна з найпростіших та найсмачніших заготовок на зиму. Для її приготування треба лише кілька інгредієнтів, вона має чудовий смак та ідеально доповнює різні страви. Продовжувати читання Домашнє повидло з персиків з цукром – як приготувати повидло з персиків на зиму

Смачне густе повидло з персиків без цукру – як зробити персикове повидло на зиму.

Повидло без цукру – це дуже смачна і цікава заготовка, яка підійде тим, хто не любить надто солодкі джеми і варення. Готувати таке повидло дуже просто і недовго. Продовжувати читання Смачне густе повидло з персиків без цукру – як зробити персикове повидло на зиму.

Смачне густе повидло з домашніх слив на зиму

Повидло зі слив – це один з найпростіших та найсмачніших десертів які можна заготувати на зиму. Пропонуємо вам швидкий і зручний рецепт приготування повидла. Продовжувати читання Смачне густе повидло з домашніх слив на зиму

Смачне повидло з брусниці з яблуками

Простий і цікавий рецепт повидла з брусниці допоможе вам зробити чудову корисну заготовку. Така смакота не тільки прекрасно доповнює різні страви, а ще і позитивно впливає на здоров’я. Продовжувати читання Смачне повидло з брусниці з яблуками