Мариновані огірки – одна з найпопулярніших заготовок. Є десятки версій такої консервації, і зараз ми пропонуємо рецепт одної з найцікавіших – огірки з перцем та лимонною кислотою. Ця страва чудово смакує, гарно виглядає, а ще, є корисною для організму. Продовжувати читання Мариновані огірки з перцем та лимонною кислотою – рецепт заготовки на зиму
Категорія для заготовки на зиму: Мариноване асорті
Смачні мариновані огірки з морквою на зиму
Огірки мариновані з морквою – це смачне і оригінальне асорті, яке стане окрасою вашого столу. Тому пропонуємо простий рецепт приготування такої заготовки на зиму. Продовжувати читання Смачні мариновані огірки з морквою на зиму
Маринований баклажановий салат з капустою, морквою і часником на зиму
Цей простий рецепт маринованого баклажана з капустою та морквою, обов’язково сподобається любителям пікантних страв. Продовжувати читання Маринований баклажановий салат з капустою, морквою і часником на зиму
Овочеве асорті мариноване на зиму без стерилізації – просто і смачно
Овочеве асорті – одна з найпростіших смачних зимових заготовок. Пропонуємо вам рецепт приготування овочевого асорті без стерилізації. Скористайтеся ним, і ви зможете приготувати цю смачну страву дуже швидко. Продовжувати читання Овочеве асорті мариноване на зиму без стерилізації – просто і смачно
Смачне асорті з огірків, перцю та інших овочів на зиму – як зробити мариноване асорті з овочів в домашніх умовах.
Мариновані овочі – це смачна заготовка. І щоб не відкривати кілька банок одразу, можна зробити одне асорті. До того ж, готується воно дуже просто. Продовжувати читання Смачне асорті з огірків, перцю та інших овочів на зиму – як зробити мариноване асорті з овочів в домашніх умовах.
Овочеве асорті – як маринувати огірки з помідорами, цвітною капустою, кабачком і болгарським перцем
Таке овочеве асорті, крім того, що дуже смачне, ще й радує око в тьмяні дні пізньої осені та холодної зими. Цей спосіб консервування декількох овочів в одній банці досить цікавий, тому що виходить оригінальне поєднання різних плодів, що смакують по-особливому.
Мариновані овочі – пікулі: рецепт з огірочків і інших дрібних овочів. Як приготувати овочі на зиму.
Кожна господарка мріє законсервувати щедрі дари літа у баночки якнайпростішим способом та ще й, щоб вони зоставалися смачними. Ось вам один цікавий рецепт овочевого асорті – пікулі (так називається маринована суміш з дрібних овочів). Продовжувати читання Мариновані овочі – пікулі: рецепт з огірочків і інших дрібних овочів. Як приготувати овочі на зиму.
Мариноване асорті з овочів на зиму
Рецепт приготування овочевого асорті на зиму вартий вашої уваги. Це дуже просто, а покрокові фото стануть у пригоді, щоб добитися результату було легше і швидше. Продовжувати читання Мариноване асорті з овочів на зиму
Алича консервована з томатами і часником – оригінальний рецепт аличі на зиму.
Алича – це дуже смачний вид сливок, який можна їсти сирими, варити з нього компот, робити варення, або законсервувати. І не у вигляді солодкої страви чи компоту, а у вигляді гострої і смачної закуски. Ми пропонуємо вам неймовірно простий рецепт консервування слив з помідорами та часником. Продовжувати читання Алича консервована з томатами і часником – оригінальний рецепт аличі на зиму.
Маринована брусниця з яблуками або грушами – домашній рецепт маринування на зиму фруктів і ягід.
Маринована брусниця хороша вже сама по собі, але яблучні або грушеві часточки, додані в цьому домашньому рецепті, відмінно поєднуються з ароматними і кисленькими брусничними ягодами. Продовжувати читання Маринована брусниця з яблуками або грушами – домашній рецепт маринування на зиму фруктів і ягід.