Як солити сало по-українськи на зиму

Сало вже давно стало візитною карткою України. Україна велика і рецептів, як засолити сало – безліч. У кожній області, в кожному селі свої рецепти і всі вони неймовірно смачні.

Продовжувати читання Як солити сало по-українськи на зиму

Як солити сало з прошарком – два простих рецепти

Сало з прошарком це вже делікатесний продукт і від способу його соління багато в чому залежить смак. Навіть самий смачний і недешевий шматок сала з прошарком можна зіпсувати, якщо його неправильно засолити, або зберігати. Продовжувати читання Як солити сало з прошарком – два простих рецепти

Як засолити сало для копчення: два способи засолу

Перед копченням, всі м’ясні продукти потрібно солити. Це саме стосується і сала. Специфіка копчення така, що, в принципі, не має значення спосіб засолу. Якщо для тривалого зберігання рекомендується сухий посол, то для копчення можна використовувати як замочування в розсолі, так і сухе соління. Продовжувати читання Як засолити сало для копчення: два способи засолу

Як зробити тушонку з баранини в домашніх умовах.

Консервація є незамінною в господарстві, адже сама думка про витрачені години біля плити, особливо, коли немає сил і хочеться приділити час іншим справам, якось зовсім не додає наснаги. А завдяки тушонці з баранини можна швидко і легко приготувати суп харчо чи плов. Ба більше, таке консервоване м’ясо підходить як самостійна закуска, що здивує своєю оригінальністю і смаковими якостями. Така закуска є дієтичнішою, що не менш важливо, дешевшою і кориснішою, в чому і є її пріоритет. Однозначно її потрібно спробувати приготувати. Смакуватиме консервована баранина як тушкована, так і смажена чи у власному соку. Продовжувати читання Як зробити тушонку з баранини в домашніх умовах.

Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

З свинячої або яловичої крові можна приготувати не тільки традиційну домашню кров’яну ковбасу. Спробуйте по моєму простому сімейному рецепту приготувати дуже смачний сальтисон з сирої свинячої або яловичої крові. Продовжувати читання Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Смачною і ситною стравою, яка може зберегти багато часу, являється тушонка з яловичини. Вона готується з нежирного м’яса, що дозволяє не турбуватися, якщо ви дотримуєтесь дієти. Продовжувати читання Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Як швидко засолити сало – швидке засолювання сала в домашніх умовах.

Коли сильно захочеться посмакувати  приготовленим вдома солоним салом, то цей рецепт швидкого засолювання сала стане вам в нагоді За цим рецептом засолювання, сало виходить дуже м’яке та апетитне. За смаком можна додавати безліч духмяних та гострих спецій так, щоб Вам було до вподоби. Продовжувати читання Як швидко засолити сало – швидке засолювання сала в домашніх умовах.

Смачний холодець на зиму в банках – домашній простий рецепт м’яса в желе.

Закриття холодцю в банках на зиму  – хороший вибір, адже Ви будете завжди мати під рукою запас смачного продукту: ситного і корисного. Перевага такої заготівлі м’яса в желе: ніяких складнощів – все гранично просто, мінімальні витрати часу і відмінний кінцевий результат. Продовжувати читання Смачний холодець на зиму в банках – домашній простий рецепт м’яса в желе.

Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки

Сушений фарш стане актуальним, коли ви з друзями чи родичами відправитесь у похід. Також з цього домашнього напівфабрикату можна приготувати смачний м’ясний бульйон. А треба всього лиш залити окропом та дати настоятися кілька хвилин. Чудова закуска, приготована власноруч, а рецепт теж зрозумілий для людей різного кулінарного досвіду. Продовжувати читання Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки

Сушіння м’яса в домашніх умовах

Сушене м’ясо дуже смачне, але в магазинах воно коштує досить дорого. Тому всім любителям такої закуски пропонуємо прості способи сушіння м’яса. Продовжувати читання Сушіння м’яса в домашніх умовах