Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки

Сушений фарш стане актуальним, коли ви з друзями чи родичами відправитесь у похід. Також з цього домашнього напівфабрикату можна приготувати смачний м’ясний бульйон. А треба всього лиш залити окропом та дати настоятися кілька хвилин. Чудова закуска, приготована власноруч, а рецепт теж зрозумілий для людей різного кулінарного досвіду. Продовжувати читання Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки

Сушіння м’яса в домашніх умовах

Сушене м’ясо дуже смачне, але в магазинах воно коштує досить дорого. Тому всім любителям такої закуски пропонуємо прості способи сушіння м’яса. Продовжувати читання Сушіння м’яса в домашніх умовах

Домашня куряча тушонка в духовці

Куряча тушонка в духовці – це натуральна страва, яка ще і готується без додаткової стерилізації банок. Тому витративши мінімум часу та інгредієнтів, ви отримаєте дуже смачну заготовку з курки у власному соку. Продовжувати читання Домашня куряча тушонка в духовці

Дуже смачне сало в розсолі

Сало в розсолі – це простий і смачний рецепт, який сподобається всім любителям цього продукту. Тому пропонуємо вам елементарний спосіб приготування. Продовжувати читання Дуже смачне сало в розсолі

Як зберігати м’ясо: без холодильника, в морозилці – способи, умови і терміни зберігання м’яса.

М’ясо вже дуже давно знаходиться на піку кулінарної слави в усіх країнах світу. Таким популярним воно стало через свою поживну цінність та чудовий смак. Ні для кого не секрет, що страви зі свіжого м’яса – це справжня насолода, але не завжди є можливість зберегти свіжину протягом тривалого часу.

Продовжувати читання Як зберігати м’ясо: без холодильника, в морозилці – способи, умови і терміни зберігання м’яса.

Види субпродуктів, обробка і приготування субпродуктів – як їх правильно і смачно приготувати в домашніх умовах.

Умілі господині навчилися готувати багато корисних і поживних страв з внутрішніх органів тварин, які добре куштувати так само як і м’ясні страви. Наприклад, голова, серце та нирки є головними інгредієнтами сальтисону, з крові та кишок виходить смачна соковита кров’янка, легені та серце є ідеальною начинкою пиріжків та млинців, а печінка, так взагалі, є рекордсменом із кількості страв, які можна з нею приготувати.

Продовжувати читання Види субпродуктів, обробка і приготування субпродуктів – як їх правильно і смачно приготувати в домашніх умовах.

Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Копчене сало – це дуже смачна традиційна українська закуска. Вона є ідеальним додатком до горілки, також дехто їсть таке сало і з пивом. А ще, його просто можна класти на хліб, намащений часником, та використовувати такі канапки в якості перекусу. Коротше кажучи – варіантів дуже багато. Продовжувати читання Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Домашні м’ясні консерви – технологія і приготування тушкованого м’яса в домашніх умовах.

Багато господинь задумуються над тим, як правильно зробити м’ясні заготівлі на зиму або про запас, і як їх правильно приготувати так, щоб вони якнайдовше не псувались. Хорошим методом такого зберігання є м’ясні консерви, які легко можна приготувати власноруч. Домашня тушонка, приготована дбайливою господинею зі свіжої сировини, безсумнівно, корисна та смачна, тому що не містить консервантів.

Продовжувати читання Домашні м’ясні консерви – технологія і приготування тушкованого м’яса в домашніх умовах.

Як зробити смалець в домашніх умовах зі свинячого жиру – корисний домашній рецепт.

Популярним є метод витоплювання смальцю зі свіжого добірного свинячого сала. Та не усі господині звертають увагу на внутрішній нирковий або підшкірний жир свині. З цієї сировини теж отримується хороший смалець із чудовим свіжим ароматом.

Продовжувати читання Як зробити смалець в домашніх умовах зі свинячого жиру – корисний домашній рецепт.

Смачне солоне сало шпик – простий рецепт засолювання сала в домашніх умовах.

Ви купили так багато сала, та й не знаєте, що з ним робити – чи у морозилку покласти, чи у смалець перетопити? Ось вам на цей випадок оригінальний рецепт соленого сала, або ще, як його називають шпик. Приготувати самостійно не важко, навіть якщо ви не хизуєтесь великим досвідом в кулінарії. Головне, це ваше бажання та трішки зусиль. Також до цього потрібна кам’яна сіль. Занотуйте пропорції: до 15 кг сала приготуйте 1 кг солі. Або те ж саме, лише на меншу кількість: на 2 кг сала – приблизно 130 грам солі.

Продовжувати читання Смачне солоне сало шпик – простий рецепт засолювання сала в домашніх умовах.