Як зробити тушонку з баранини в домашніх умовах.

Консервація є незамінною в господарстві, адже сама думка про витрачені години біля плити, особливо, коли немає сил і хочеться приділити час іншим справам, якось зовсім не додає наснаги. А завдяки тушонці з баранини можна швидко і легко приготувати суп харчо чи плов. Ба більше, таке консервоване м’ясо підходить як самостійна закуска, що здивує своєю оригінальністю і смаковими якостями. Така закуска є дієтичнішою, що не менш важливо, дешевшою і кориснішою, в чому і є її пріоритет. Однозначно її потрібно спробувати приготувати. Смакуватиме консервована баранина як тушкована, так і смажена чи у власному соку. Продовжувати читання Як зробити тушонку з баранини в домашніх умовах.

Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

З свинячої або яловичої крові можна приготувати не тільки традиційну домашню кров’яну ковбасу. Спробуйте по моєму простому сімейному рецепту приготувати дуже смачний сальтисон з сирої свинячої або яловичої крові. Продовжувати читання Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Смачною і ситною стравою, яка може зберегти багато часу, являється тушонка з яловичини. Вона готується з нежирного м’яса, що дозволяє не турбуватися, якщо ви дотримуєтесь дієти. Продовжувати читання Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Як швидко засолити сало – швидке засолювання сала в домашніх умовах.

Коли сильно захочеться посмакувати  приготовленим вдома солоним салом, то цей рецепт швидкого засолювання сала стане вам в нагоді За цим рецептом засолювання, сало виходить дуже м’яке та апетитне. За смаком можна додавати безліч духмяних та гострих спецій так, щоб Вам було до вподоби. Продовжувати читання Як швидко засолити сало – швидке засолювання сала в домашніх умовах.

Смачний холодець на зиму в банках – домашній простий рецепт м’яса в желе.

Закриття холодцю в банках на зиму  – хороший вибір, адже Ви будете завжди мати під рукою запас смачного продукту: ситного і корисного. Перевага такої заготівлі м’яса в желе: ніяких складнощів – все гранично просто, мінімальні витрати часу і відмінний кінцевий результат. Продовжувати читання Смачний холодець на зиму в банках – домашній простий рецепт м’яса в желе.

Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки

Сушений фарш стане актуальним, коли ви з друзями чи родичами відправитесь у похід. Також з цього домашнього напівфабрикату можна приготувати смачний м’ясний бульйон. А треба всього лиш залити окропом та дати настоятися кілька хвилин. Чудова закуска, приготована власноруч, а рецепт теж зрозумілий для людей різного кулінарного досвіду. Продовжувати читання Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки

Сушіння м’яса в домашніх умовах

Сушене м’ясо дуже смачне, але в магазинах воно коштує досить дорого. Тому всім любителям такої закуски пропонуємо прості способи сушіння м’яса. Продовжувати читання Сушіння м’яса в домашніх умовах

Домашня куряча тушонка в духовці

Куряча тушонка в духовці – це натуральна страва, яка ще і готується без додаткової стерилізації банок. Тому витративши мінімум часу та інгредієнтів, ви отримаєте дуже смачну заготовку з курки у власному соку. Продовжувати читання Домашня куряча тушонка в духовці

Дуже смачне сало в розсолі

Сало в розсолі – це простий і смачний рецепт, який сподобається всім любителям цього продукту. Тому пропонуємо вам елементарний спосіб приготування. Продовжувати читання Дуже смачне сало в розсолі

Як зберігати м’ясо: без холодильника, в морозилці – способи, умови і терміни зберігання м’яса.

М’ясо вже дуже давно знаходиться на піку кулінарної слави в усіх країнах світу. Таким популярним воно стало через свою поживну цінність та чудовий смак. Ні для кого не секрет, що страви зі свіжого м’яса – це справжня насолода, але не завжди є можливість зберегти свіжину протягом тривалого часу.

Продовжувати читання Як зберігати м’ясо: без холодильника, в морозилці – способи, умови і терміни зберігання м’яса.