Помідори у власному соку без шкірки. Дієтичний і смачний рецепт – як приготувати томати мариновані на зиму

Помідори у власному соку – це смачна дієтична страва яка сподобається тим, хто любить мариновані томати, але не хоче вживати їжу з надлишком цукру та спецій. Продовжувати читання Помідори у власному соку без шкірки. Дієтичний і смачний рецепт – як приготувати томати мариновані на зиму

Натуральні консервовані сливи без цукру половинками у власному соку – кращий рецепт заготовки з слив на зиму.

Є безліч рецептів, як консервувати сливи. Запропонований нами рецепт слив у власному соку (без цукру), більше підійде для заготовок у якості подальшого використання для домашніх пирогів, компоту чи киселю. Сливи підготувати не складно: лише розділити на половинки та повитягувати кісточки. Фрукт, заготовлений таким чином, найбільше схожий на свіжий, який ви щойно зірвали з дерева.

Продовжувати читання Натуральні консервовані сливи без цукру половинками у власному соку – кращий рецепт заготовки з слив на зиму.

Брусниця у власному соку без цукру

Брусниця – це дуже смачні і корисні ягоди, які обов’язково треба заготувати на зиму.  До того ж, зробити це дуже просто, і можна навіть не використовувати цукор. Зараз ми розповімо вам короткий рецепт приготування заготовки брусниці без цукру. Продовжувати читання Брусниця у власному соку без цукру

Ціла айва у власному соку – проста і смачна заготівля з айви на зиму.

Ціла айва у власному соку – це проста і смачна консервація, яка сподобається всім, хто любить натуральні солодкі фрукти. Продовжувати читання Ціла айва у власному соку – проста і смачна заготівля з айви на зиму.

Рецепт: терті яблука у власному соку – самий натуральний, простий і смачний вид заготовки з яблук на зиму.

Терті яблука – це дуже смачний вид заготовки, який легко приготувати. Тому пропонуємо простий рецепт тертих яблук, він допоможе швидко зробити консервацію на зиму, яка точно всім смакуватиме. Продовжувати читання Рецепт: терті яблука у власному соку – самий натуральний, простий і смачний вид заготовки з яблук на зиму.

Консервовані яблука з цукром у власному соку – швидка заготовка з яблук на зиму.

Консервовані яблука – це дуже проста і дуже смачна заготовка, на приготування якої не треба витрачати багато часу. А насолоджуватися смаколиком можна всю зиму. Продовжувати читання Консервовані яблука з цукром у власному соку – швидка заготовка з яблук на зиму.

Натуральні консервовані персики половинками без цукру – рецепт смачної домашньої заготовки на зиму.

Консервовані персики без цукру за цим рецептом зможе заготовити на зиму навіть не досвідчена господиня. Адже це такий фрукт, який смачний сам по собі і не потребує ніяких доповнень. Таку смачну і корисну заготовку можна закатати на зиму прямо на дачі, не маючи навіть цукру під рукою. Продовжувати читання Натуральні консервовані персики половинками без цукру – рецепт смачної домашньої заготовки на зиму.

Смачні консервовані помідори у власному соку – простий рецепт заготовки як консервувати томати на зиму.

Консервовані помідори у власному соку цікаві своїм натуральним смаком, не розведеним спеціями і оцтом. У них зберігаються всі вітаміни і мікроелементи, тому що консервантом є тільки сіль.

Продовжувати читання Смачні консервовані помідори у власному соку – простий рецепт заготовки як консервувати томати на зиму.

Свіжа брусниця у власному соку з медом – оригінальна і корисна заготовка з брусниці без варіння на зиму.

Заготовлена таким чином брусниця має гарний природний колір і пом’якшений смак свіжої ягоди. У зимово-осінній період, така брусниця у власному соку буде особливо смачною, якщо Ви подасте її на десерт. Ягода виглядає і зовні, і на смак – абсолютно як свіжа. Продовжувати читання Свіжа брусниця у власному соку з медом – оригінальна і корисна заготовка з брусниці без варіння на зиму.

Брусниця – заготівля у власному соку в бочці.

Заготівля брусниці у власному соку – хороший метод запастися корисними свіжими ягодами. Така заготовка брусниці без варіння допоможе легко і просто запастися на зиму ягодою, яка допоможе Вам в негоду боротися із застудами та заощадить час. Адже приготування брусниці таким способом можна зробити легко і швидко. Продовжувати читання Брусниця – заготівля у власному соку в бочці.